Yenilikler
Anasayfa / BAHİS TAHMİNİ / Giresunspor Galatasaray İddaa Tahmini 28.01.2023

Giresunspor Galatasaray İddaa Tahmini 28.01.2023

Spor Toto Süper Lig’de liderliğini devam ettiren Galatasaray deplasmanda, Giresunspor’un konuğu olacak. Mücadele saat 19.00’da’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

Giresunspor ve Galatasaray arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Giresunspor kazanır 5.78, beraberlik 4.40, Galatasaray kazanır ise 1.61 olarak açıklanmış.

Giresunspor 4 Maçtır Kazanamıyor

Giresunspor, son haftalarda Süper Lig’de üst üste puan kayıpları yaşıyor. Aralık ayının sonunda aldıkları Gaziantep FK galibiyetinin ardından oynadıkları 4 maçtan da galibiyet çıkartamadılar. Geçtiğimiz hafta ise sürpriz bir sonuç aldılar diyebiliriz. Adana Demirspor deplasmanına konuk olan Karadeniz ekibi, 10 kişi kaldığı maçtan 1-1’lik beraberlik ile döndü. Üstelik 1 kişi eksikken öne geçmeyi başardıklarını da belirtelim. Süper Lig’de orta sıralarda yer alan Giresunspor, bu hafta lider Galatasaray’ı konuk edecek. Hakan Keleş’in öğrencileri, sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Galatasaray deplasmanında 1-0 kazandığını belirtelim. Maç öncesinde Giresunspor’da Robert Mejia ve Alexis Perez kart cezalısı. 

Giresunspor’un muhtemel kadrosu: Hayrullah Bilazer, Alper Uludağ, Talha Ulvan, Erol Can Akdağ, Serkan Piçinciol, Robert Mejia, Serginho, Rahmetullah Berişbek, Hamidou Traore, Jorman Campuzano, Riad Bajic

Galatasaray’dan 9. Galibiyet

Galatasaray, Süper Lig’de yoluna doludizgin devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Antalyaspor’u konuk eden Sarı Kırmızılılar, rakibinie 2-1 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu. Hem galibiyet serisini, hem de liderliğini devam ettiren Galatasaray’da moraller yerinde. Süper Lig’de üst üste 9 maçtır kazanmayı başaran Okan Buruk’un ekibi, en yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 4 puan önünde yer alıyor. Bu hafta ise Giresunspor deplasmanında da 3 puan arayacaklar. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Galatasaray, Giresunspor’a karşı 1-0 kaybetmişti. Maç öncesinde Galatasaray’da savunmadan Abdülkerim Bardakçı kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Patrick Van Aanholt, Emin Bayram, Victor Nelsson, Sacha Boey, Lucas Torreira, Sergio Oliviera, Kerem Aktürkoğlu, Berkan Kutlu, Milot Rashica, Mauro Icardi

İddaa Tahmini

Giresunspor, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sürpriz bir beraberlik aldı. Konuk oldukları Adana Demirspor deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler. Maçın ilk dakikalarında 10 kişi kalmalarına rağmen kaybetmediklerini belirtelim. Galatasaray ise Süper Lig’de lider konumda. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Antalyaspor’u 2-1 mağlup ettiler. Mauro Icardi, son haftalarda Galatasaray’ı sırtlıyor. Sarı Kırmızılılar, en yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 4 puanda önünde. Galatasaray, üst üste 8 maçtır kazanıyor. Giresunspor deplasmanında da favoriler. Okan Buruk’un öğrencileri, yine kazanır ve galibiyet serisini 9 maça çıkartır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.37

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.61

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray, farklı kazandı. Giresunspor’u deplasmanda 4 golle geçtiler ve üst üste 10. galibiyetini aldılar.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …