Yenilikler
Anasayfa / BAHİS TAHMİNİ / Günün İddaa Kuponu (2) 21.01.2023

Günün İddaa Kuponu (2) 21.01.2023

Güvendiğim maçlar arasından seçtiğim kuponumu sizler ile paylaşıyorum. Az hırs bol kazançlar diliyorum.

Bandırmaspor Tuzlaspor: MS 1, 1.70 (iddaa) – 1.84 (Bets10); Lig’de son 5 müsabakasından 13 puan almayı başaran Bandırmaspor çıkışa geçti. Son olarak Gençlerbirliği deplasmanına konuk oldular ve sahadan 5-2 galip ayrılmayı başardılar. Karşılaşmanın ilk yarısını 2-0 önde tamamlayan Mesut Bakkal’ın öğrencileri, ikici yarıda savunma güvenliğini bırakan rakibinden 2 gol yeseler de, 3 gol daha atmayı başardılar ve mücadeleyi farklı kazandılar. Aldıkları galibiyet ile 31 puana ulaştılar ve ligde Çaykur Rizespor’un averaj ile gerisinde 8. sırada yer aldılar. Ayrıca 1 maçlarının da eksik olduğunu belirtmekte fayda var. Bu hafta ligde Tuzlaspor’u ağırlayacaklar. Müsabakayı kazanarak ligdeki çıkışlarına devam etmeye çalışacaklar. Bunu yapacak güçlerinin olduğunu düşünüyorum. Karşılaşma öncesinde Okan Alkan, Mahmut Keskin ve Mateusz Holownia’nın sakatlıkları bulunuyor. Tuzlaspor ligde Özcan Bizati yönetiminde çıktığı ilk mücadelesinde geçtiğimiz hafta Adanaspor’a evinde 1-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 geride tamamlayan Özcan Bizat’nin öğrencileri, ikinci yarıda beraberlik için yüklenseler de aradıkları golü bir türlü bulamadılar ve mücadeleyi ilk yarı skoru ile kaybettiler. Aldıkları mağlubiyet ile 19 puanda kaldılar ve ligde düşme hattının hemen üzerinde 15. sırada yer aldılar. Bu hafta zorlu Bandırmaspor deplasmanına çıkacaklar. Güçlü rakiplerine karşı en azından kaybetmeden sahadan ayrılmaya çalışacaklar. Müsabaka öncesinde Tuzlaspor cephesinde Recep Niyaz kart cezasından dolayı takımdaki yerini alamayacak. Bandırmaspor ligde çıkışta. Ayrıca rakibine karşı oynadıkları son müsabakalarda ezici bir üstünlükleri var. Aralarında oynadıkları son 9 müsabakayı da Bandırmaspor kazanmış. Ben bir kez daha evlerinde oynayacakları bu karşılaşmada sahadan 3 puan ile ayrılacaklarını düşünüyorum.

Union Saint Gilloise OH Leuven: 2.5 ÜST, 1.38 (iddaa) – 1.60 (Bets10); Lig’de 4 maçlık galibiyet serisinin ardından hafta içinde Cercle Brugge deplasmanına konuk olan Union Saint Gilloise, sahadan 1-1 beraberlik ile ayrıldı. Karşılaşma boyunca daha çok savunmada kalan rakibine karşı üstün bir oyun ortaya koyan Karel Geraerts’in öğrencileri, buna rağmen ikinci yarıda geriye düştükleri mücadelede 82. dakikada buldukları gol ile ancak beraberliği kurtara bildiler. Aldıkları beraberlik ile 46 puana yükseldiler ve ligde Genk’in 9 puan gerisinde 2. sırada yer aldılar. Bu hafta OH Leuven’i konuk edecekler. Evlerinde tek hedefleri mücadeleyi kazanmak olacak. Müsabaka öncesinde Siebe van der Heyden sakatlığı sebebiyle takımdaki yerini alamayacak. Lig’de istikrarsız sonuçlar alan OH Leuven, son mücadelesinde AS Eupen ile evinde 1-1 berabere kaldı. Karşılaşamnın ilk yarısını 1-0 önde tamamlayan Marc Brys’ın öğrencileri, ikinci yarıda farkı arttıracak fırsatları değerlendiremediler ve son dakikada penaltıdan yedikleri gol ile de beraberliğe razı olarak sahadan ayrıldılar. Aldıkları beraberlik ile 30 puana ulaştılar ve ligde Westerlo’nun averaj ile önünde 7. Sırada yer aldılar. Bu hafta Union Saint Gilloise deplasmanına konuk olacaklar. Güçlü rakiplerine karşı onları zorlu bir 90 dakika bekliyor olacak. Karşılaşma öncesinde Hamza Mendly kart cezasından dolayı; Mathieu Maertens ve Mario Gonzalez ise sakatlıkları sebebiyle takımlarındaki yerlerini alamayacaklar. OH Leuven gol yollarında sıkıntı yaşayan bir takım değil. Union Saint Gilloise ise ligin Genk’ten sonra en fazla gol atan takımı konumunda. Müsabakanın gollü geçmesini ve en azından 2.5 gol barajının aşılmasını bekliyorum.

Zulte Waregem Westerlo: KGVAR, 1.43 (iddaa) – 1.62 (Bets10); Lig’de son mücadelesinde Anderlecht deplasmanına konuk olan Zulte Waregem, müsabakadan 3-2 galip ayrılmayı başardı. Karşılaşmanın ilk yarısını 2-1 geride tamamlayan Mbaye Leye’nin öğrencileri, ikici yarıda oyundan kopmadılar ve 75. dakikada durumu 3-2’ye getirdiler. Kalan bölümlerde de üzerilerine gelen rakiplerine karşı skoru koruyarak 3 puana uzanmayı bildiler. Aldıkları galibiyet ile 19 puana ulaştılar ve ligde düşme hattında 16. sırada kendilerine yer buldular. Bu hafta Westerlo’yu konuk edecekler. Evlerinde de kazanarak istikrar yakalamaya çalışacaklar. Karşılaşma öncesinde Zulte Waregem cephesinde Modou Tambedou, Stan Braem, Lucas Willen, Oleksansdr Drambaiev ve Wout de Buyser’in sakatlıkları bulunuyor. Westerlo, ligde son mücadelesinde hafta içinde Genk’i konuk etti ve müsabakayı 3-2 kaybetti. Karşılaşmanın ilk yarısını 2-0 geride tamamlayan Jonas de Roeck’in öğrencileri ikinci yarıya hızlı başladılar ve arka arkaya buldukları goller ile durumu 2-2’ye getirdiler. Fakat 64. dakikada Daniel Munoz’un golüne engel olamayarak tekrar 3-2 geriye düştüler. Kalan bölümlerde de gol bulamayınca sahadan boyunları bükük ayrıldılar. Aldıkları mağlubiyet ile 30 puanda kaldılar ve ligde OH Leuven’in averaj ile gerisinde 8. sırada yer aldılar. Bu hafta Zulte Waregem deplasmanına konuk olacaklar. Karşılaşma öncesinde Erdon Daci, Jan Bernat, Bryan Reynolds, Lucas Mineiro ve Nacer Chadli’nin sakatlıkları bulunuyor. İki takım arasında oynanan son 10 müsabakanın 9’unda karşılıklı goller gerçekleşmiş. Son haftalarda gol yollarında sorun yaşamayan iki takımında mücadelede rakip fileleri havalandırmalarını bekliyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.35

Bets10 Oranı: 4.76

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Ayaz Karacan

Mutlaka bakın

UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Fiorentina Club Brugge Bahis Tahmini (2) 02.04.2024

UEFA Avrupa Konferans Lig’i yarı final etabında Fiorentina ve Club Brugge ekipleri kozlarını paylaşacak. Bu …

UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Fiorentina Club Brugge İddaa Tahmini 02.05.2024

UEFA Avrupa Konferans Lig’i Yarı Final ilk mücadelesinde; İtalya temsilcisi Fiorentina ile Belçika temsilcisi Club …