Yenilikler
Anasayfa / Belçika Ligi / Zulte Waregem Gent Maçı İddaa Tahmini ve Yorumu 5 Şubat 2017

Zulte Waregem Gent Maçı İddaa Tahmini ve Yorumu 5 Şubat 2017

Belçika 1. Lig A’da 25. hafta mücadeleleri oynanıyor. 5 şubat pazar günü oynanılacak karşılaşmada Zulte Waregem evinde Gent takımını ağırlayacak. Türkiye saati ile 20:00’da başlayacak karşılaşma Regenboogstadion’da oynanılacak ve maçın hakemi Sebastien Delferiere. Mücadelede ev sahibi takıma 2.50 beraberliğe 2.90 konuk ekibe ise 2.20 oran belirlenmiş durumda. Gol seçeneklerini incelersek Var seçeneğine 1.65 Yok seçeneğine 1.70 oran verilmiş. İki ekibinde galibiyet şansı oldukça eşit.

Muhtemel 11’ler:

Zulte Waregem: Sammy Bossut, Luca Marrone, Marvin Baudry, Brian Hamalainen, Yoan Severin, Davy de Fauw, Soualiho Meite, Alessandro Cordaro, Lukas Lerager, Onur Kaya, Mbaye Leye.

Gent: Lovre Kalinic, Samuel Gigot, Rami Gershon, Stefan Mitrovic, Nana Asar, Renato Neto, Birger Verstraete, Moses Simon, Yuya Kubo, Samuel Kalu, Kalifa Coulibaly.

Ev sahibi takım Zulte Waregem. Ligde üst sıralar için mücadele veren başarılı ekip geçen sezonu 6. sırada bitirerek şampiyonluk grubuna kaldı. Grupta istediği başarıyı elde edemeyen ekip etkisiz bir mücadele ile sonuncu bitirdi. Yeni sezona da şampiyonluk hedefi ile başlayan ekip şuana kadar 24 maça çıktı ve 46 puan topladı. Ligde 3. sırada yer alan ekibin rakipleri ile arasında 3 puan fark bulunuyor bu maçı kazanarak liderlik koltuğuna dahi oturabilir. Ev sahibi Zulte Waregem son haftalarda başarılı bir grafik çizdi. 

Konuk ekip Gent. Ligde bir başka şampiyonluk mücadelesi veren ekipte Gent. Geçen sezon ligi 2. sırada bitirerek şampiyonluk grubuna kaldı ve burada gösterdiği performanslar 3. sıraya yerleşti. Avrupa kupalarında da adından söz ettiren ekip bu sezon Uefa gruplarından çıkarak bir üst turda Tottenham ile eşleşti. Yeni sezonda 24 maça çıkan ekip şuana kadar 39 puan toplamış durumda ve ligde 6. sırada yer alıyor.

Bu maç için görüşüm iki ekibinde gol bulacağı yönünde. Karşılıklı Gol Var seçeneği oldukça ideal.

Karşılıklı Gol Var 1.65.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Armağan Dunat

Gastronomi mezunuyum. Küçük yaştan itibaren amatör olarak futbol oynuyorum belirli bir süre alt yapılarda kaleci antrenörlüğü yaptım. Yurt dışı futbolunun yakın bir takipçisiyim.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir