Yenilikler
Anasayfa / Akhisarspor / Akhisar Belediyespor Gümüşhanespor Maçı İddaa Tahmini ve Yorumu 5 Şubat 2017

Akhisar Belediyespor Gümüşhanespor Maçı İddaa Tahmini ve Yorumu 5 Şubat 2017

Türkiye Kupası Son 16 mücadeleleri oynanıyor. 5 şubat pazar günü oynanılacak mücadelede Akhisar Belediyespor evinde Gümüşhanespor takımını konuk edecek. Türkiye saati ile 12:30’da başlayacak karşılaşma Manisa 19 Mayıs stadyumunda oynanılacak ve maçın hakemi Özgür Yankaya. A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak karşılaşmada ev sahibi takıma 1.25 beraberliğe 3.90 konuk ekibe ise 6.90 oran belirlenmiş durumda. Gol seçeneklerini incelersek Var seçeneğine 1.85 Yok seçeneğine ise 1.50 oran verilmiş.

Ev sahibi takımda Daniel Larsson, Soner Aydoğdu karşılaşmada forma giymeyecek.

Konuk ekipte ise Ersan Kuşakçı forma giymeyecek.

Ev sahibi takım Süper Lig ekiplerinde Akhisar Belediyespor. Geçen sezon süper ligde 8. sırada yer alan ekip başarılı sayılabilecek bir sezonu geride bıraktı. Güçlü rakiplerini geçerek 34 maçtan 46 puan toplayan ekip Avrupa kupaları için mücadele verse de başarılı olamadı. Yeni sezonda Tolunay Kafkas ve öğrencileri eski performanslarını aratıyor. Ligde 13. sıradalar ve 19 karşılaşmadan sadece 21 puan çıkarabildiler. Alt sıralarda yer alan ekip son haftalarda galibiyet almakta oldukça zorlanıyor. Türkiye kupası gruplarını lider bitirerek üst tura çıkma başarısı gösterdi. Ligde başarı gösteremeyen ekibin hedefinde Türkiye Kupası var. Zayıf bir rakip ile iç sahada oynayacaklar ve Gümüşhanespor dan iki, üç gömlek üstünler.

Konuk ekip Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Gümüşhanespor. Geçen sezonu 2.lig kırmızı grupta 5. tamamlayan ekip iyi bir sezon geçirdi. Yeni sezonda ise liginde şuana kadar 20 maçtan 43 puan aldı. Lider koltuğunda oturan konuk ekip oldukça formda. Ligde sadece 3 mağlubiyetleri var. Türkiye Kupasında zor gruptan çıkmayı başaran ekip güçlü rakipleri arkasında bıraktı ve Akhisar Belediye ile eşleşti. Zor bir deplasmana çıkacaklar ve ne kadar formda da olsalar arada kalite farkı var. 

Bu maç için görüşüm ev sahibi takımın galibiyeti yönünde.

Akhisar Belediyespor 1.25.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Armağan Dunat

Gastronomi mezunuyum. Küçük yaştan itibaren amatör olarak futbol oynuyorum belirli bir süre alt yapılarda kaleci antrenörlüğü yaptım. Yurt dışı futbolunun yakın bir takipçisiyim.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir