Yenilikler
Anasayfa / BAHİS TAHMİNİ / Günün İddaa Kuponu (2) 14.01.2023

Günün İddaa Kuponu (2) 14.01.2023

Güvendiğim maçlar arasından seçtiğim kuponumu sizler ile paylaşıyorum. Az hırs bol kazançlar diliyorum.

Samsunspor Altay: 2.5 ALT, 1.80 (iddaa) – 1.92 (Bets10); Lig’de Hüseyin Eroğlu’nun takımın başına geçmesinden sonra belli bir ivme yakalayan Samsunspor üst sıralara doğru tırmanışa geçti. Son olarak Adanaspor’u evlerinde 2-1 mağlup ettiler. Karşılaşmanın ilk yarısını Gaetan Laura’nın attığı gol ile 1-0 önde tamamlayan Hüseyin Eroğlu’nun öğrencileri, ikinci yarının 74. dakikasında farkı 2’ye çıkarttılar . Uzatma bölümlerinde kalelerinde 1 gol görmelerine rağmen 3 puana uzanmayı bildiler. Karşılaşmada 1 gol atıp, 1’de asist yapmayı başaran Gaetan Laura takımını galibiyete taşıyan isimlerin başında geldi. Aldıkları galibiyet ile 32 puana ulaştılar ve ligde 2. sırada yer aldılar. Bu hafta Altay’ı konuk edecekler. Müsabaka öncesinde Gaetan Laura kart cezasından dolayı; Berk Taşkın ise sakatlıkları sebebiyle takımlarındaki yerlerini alamayacaklar. Altay ligde son mücadelesinde Tuzlaspor deplasmanına konuk oldu ve mücadeleden 4-2 mağlubiyet ile ayrılan taraf oldu. Karşılaşmanın ilk bölümlerinde arka arkaya bulduğu goller ile 2-0 öne geçen Sinan Kaloğlu’nun öğrencileri, çabuk toparlanan rakiplerinden 2  gol birden yediler ve devreye 2-2 beraberlik ile girdiler. İkinci yarıda üzerine gelen Tuzlaspor’a karşı oldukça etkisiz kaldılar ve mücadeleyi de 4-2 kaybettiler. Aldıkları mağlubiyet ile 21 puanda kaldılar ve ligde 12. sırada yer aldılar. Bu hafta Samsunspor deplasmanına konuk olacaklar. Karşılaşma öncesinde Eren Karataş sakatlığı sebebiyle takımdaki yerini alamayacak. Samsunspor’da son haftalarda takımın gol yükünü çeken Gaetan Laura kart cezasından dolayı takımdaki yerini alamayacak. Altay’ın da bu zorlu deplasmana 1 puan parolası ile geleceğini ve savunmaya öncelik vereceğini düşünüyorum. Karşılaşma 2.5 gol barajının aşılmamasını bekliyorum.

Mechelen KV Oostende: 2.5 ÜST, 1.42 (iddaa) – 1.65 (Bets10); Belçika Lig’inde son mücadelesinde Zulte Waregam deplasmanına konuk olan Mechelen, sahadan 2-0 mağlubiyet ile ayrıldı. Karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 geride tamamlayan Steven Defour’un öğrencileri, ikinci yarıda da pozisyon üretmekte zorlandılar ve kalelerinde 1 gol daha görerek mücadeleyi 2-0 kaybettiler. Aldıkları mağlubiyet ile 19 puanda kaldılar ve ligde 13. sırada yer aldılar. Karşılaşmanın ardından Belçika Kupası Çeyrek Final’inde Kortrijk’i 1-0 mağlup ederek Yarı Final’ isimlerini yazdırdılar. Bu hafta ligde KV Oostende’yi konuk edecekler. Müsabakayı kazanarak geçtiğimiz hafta kaybettikleri puanları telafi etmeye çalışacaklar. Karşılaşma öncesinde Julien Ngoy, Jordi Vanlerberghe, Boli Bolingoli Mbombo ve Samuel Oum Gouet sakatlıkları sebebiyle takımlarındaki yerlerini alamayacaklar. KV Oostende, ligde son mücadelesinde RFC Seraing’i konuk etti ve mücadeleden 2-1 mağlup ayrılan taraf oldu. Karşılaşma boyunca rakip sahada çok daha fazla gözüken taraf Dominik Thalhammer’in öğrencileri olsa da, eline geçen az sayıda fırsatı daha iyi değerlendiren rakiplerine 2-1’lik skor ile teslim oldular. Aldıkları mağlubiyet ile ligde üst üste 3. mağlubiyetlerini de almış oldular. Puan cetveline baktığımızda 17 puan ile 16. sırada yer aldıklarını görüyoruz. Bu hafta Mechelen deplasmanına konuk olacaklar. Karşılaşma öncesinde Fraser Hornby ve Cameron McGehann sakatlıkları sebebiyle; Osaze Urhoghide ve Robbie D’Haese ise kart cezalarından dolayı takımlarındaki yerlerini alamayacaklar. İki takım arasında ligde oynanan son 5 müsabakada 2.5 gol barajı aşıldı. Ben yine bu barajın üzerine çıkılacak bir karşılaşma izleyeceğimizi düşünüyorum.

Ajax Twente: KGVAR, 1.50 (iddaa) – 1.65 (Bets10); Ajax, ligde son olarak NEC Nijmegen deplasmanına konuk oldu ve mücadeleden 1-1 beraberlik ile ayrıldı. Karşılaşmanın ilk yarısını Davy Klaassen’in golü ile 1-0 önde tamamlayan Alfred Schreuder’in öğrencileri, ikinci yarının ilk bölümelrinde kalelerinde golü gördüler ve durum 1-1’e geldi. Kalan bölümlerde galibiyet için yüklenseler de ellerine geçen fırsatları değerlendiremediler ve mücadeleden beraberliğe razı olarak ayrıldılar. Aldıkları beraberlik ile 31 puana ulaştılar ve ligde PSV Eindhoven’un averaj ile önünde 2. Sırada yer aldılar. Karşılaşmanın ardından hafta içinde Hollanda Kupası’nda Den Bosh’u 2-0 mağlup ederek üst tura yükseldiler. Tekrar lige döndüler ve bu hafta Twente’yi ağırlayacaklar. Karşılaşma öncesinde Ahmetcan Kaplan sakatlığı sebebiyle oynayamayacak. Steven Berghuis’in durumu ise maç saatinde kesinlik kazanacak. Bu sezon evinde oynadığı 8 müsabakadan; 7 galibiyet 1 mağlubiyet ile ayrılan Twente son olarak Emmen’i 2-0 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşma boyunca galibiyete daha yakın oynayan taraf olan Ron Jans’ın öğrencileri her iki yarıda buldukları 1’er gol ile 3 puana uzandılar. Aldıkları galibiyet ile 30 puana ulaştılar ve ligde 4. sırada yer aldılar. Karşılaşmanın ardından Hollanda Kupası’nda Tel Star’ı 3-1 mağlup ederek üst tura kaldılar. Tekrar lige döndüler ve bu hafta Ajax deplasmanına çıkacaklar. Onları zorlu bir 90 dakika bekliyor olacak. Müsabaka öncesinde Wout Brama ve Christos Tzolis sakatlıkları sebebiyle takımlarındaki yerlerini alamayacaklar. İki takım arasında oynanan son 8 karşılaşmanın 7’sinde karşılıklı goller gerçekleşti. Ben yine iki takımında rakip fileleri havalandırmasını bekliyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.83

Bets10 Oranı: 5.22

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Ayaz Karacan

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …