Yenilikler
Anasayfa / Athletic Bilbao / Barcelona Athletic Bilbao Maçı İddaa Tahmini ve Yorumu 4 Şubat 2017

Barcelona Athletic Bilbao Maçı İddaa Tahmini ve Yorumu 4 Şubat 2017

İspanya La Liga 21. Hafta maçında Barcelona evinde Athletic Bilbao’yu konuk edecek. Hafta içi Kral Kupası Yari Final ilk maçında Atletico Madrid’i 2-1 ile geçen Barcelona önemli bir avantaj yakaladı. Bugün de Athletic Bilbao karşısında tek hedef galibiyet. İddaa risk yönetimi ev sahibi Barcelona galibiyetine 1.05, beraberlik tercihine 6.25, konuk ekip Athletic Bilbao galibiyetine ise 12.50 oran açmış durumda. Mücadelede 2.5 gol altı oranı 3.00 iken, 2.5 gol üstü oranı ise 1.15 olarak belirlenmiş. Öte yandan maçta karşılıklı gol var oranı 1.70, karşılıklı gol yok oranı ise 1.65 olarak gözümüze çarpıyor. Camp Nou Stadı’nda oynanacak mücadeleyi Jose Luis Gonzalez yönetecek. Karşılaşma beIN Sports kanalından ekranlara gelecek. İki takım arasında oynanacak karşılaşma saat (Türkiye saati ile) 18.15’te start alacak. Ev sahibi Barcelona maçın net favorisi olarak gösteriliyor.

Geçen hafta Real Betis ile kıyasıya bir mücadele sergileyen Barcelona sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Fakat Barcelona’nın nizami golünün verilmediğini de belirtelim. Adeta kale çizgisinin 1 metre ötesinden çıkartılan topta hakem Jose Hernandez devam kararı verdi ve maça doğrudan etki etti. Böylelikle Real Madrid’in kazandığı haftada Barcelona adına yaşanan bu puan kaybı hiç te iyi olmadı. Hafta içi de İspanya Kral Kupası maçında Atletico Madrid deplasmanına konuk olan Luis Enrique’nin öğrencileri rakibini Suarez ve Messi’nin attığı gollerle 2-1 mağlup ederek rövanş maçı için büyük bir avantaj yakaladı. Bilbao karşısında İniesta’nın durumu maç saatinde belli olacak. Lucas Digne’nin ise oynaması beklenmiyor.

Athletic Bilbao geçtiğimiz hafta Sporting Gijon karşısında kolay kazanacağı maçı zora soktu ancak yine de kazanmasını bildi. San Mames’te ilk yarıyı Gijon önde kapasa da 2. yarı Bilbao daha atak bir futbol oynadı ve bulduğu 2 golle maçı kazanıp 3 haftalık galibiyet özlemini sonlandırdı. 3 hafta önce Kral Kupası’nda yine iki takım karşı karşıya gelmiş ve Barcelona rakibini 3-1 ile geçmişti. Yine Barcelona’nın kazanacağını düşünüyorum. Athletic Bilbao’da Merino ve Etxeita’nın sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor.

Barcelona, eğer bu maçta da puan kaybı yaşarsa artık Real Madrid’i kolay kolay yakalayamaz. Camp Nou’da kazanan taraf Barcelona olur. Alternatif bahi için ise ilk yarı Barcelona galibiyeti de kuponlara eklenebilir.

Barcelona İY 1 1.30

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Sarp Öğreten

Türkiye'de çeşitli sitelerde iddaa yorumculuğu yapmaktayım. Futbol ile çocukluğumdan beri iç içeyim. 5 yıl kadar lisanslı futbol oynadım. Aynı zaman da sıkı bir Football Manager hayranıyım. Radyo Televizyon Programcılığı bölümü mezunuyum. Takip ettiğim ligler başta Türkiye ve İngiltere ligleri. Aynı zamanda Avrupa'da bir çok ligi takip etmekteyim.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir