Yenilikler
Anasayfa / BAHİS TAHMİNİ / Chelsea Manchester City İddaa Tahmini 05.01.2023

Chelsea Manchester City İddaa Tahmini 05.01.2023

İngiltere Premier Lig’de Perşembe günü tek maç var. Chelsea ile Manchester City’nin karşı karşıya geleceği mücadele saat 23.00’de başlayacak ve Beın Sport 3 kanalından ekranlara gelecek.

Chelsea ve Manchester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Chelsea kazanır 5.20, beraberlik 4.05, Manchester City kazanır ise 1.68 olarak açıklanmış.

Chelsea’nin İşi Zor

Chelsea, geçtiğimiz hafta sonu City Ground’da Nottingham Forest’ın konuğuydu. Rahat bir galibiyet alması beklenen Chelsea, rakibi karşısında 2 puan bıraktı. Sterling’in golüyle öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Graham Potter’ın ekibi, ilk 4 yarışında yara aldı. Premier Lig’de oynadıkları son 7 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Maviler, bu hafta Stamford Bridge’de Manchester City’i konuk edecek. Chelsea’yi son derece zor bir maç bekliyor. Karşılaşma öncesinde Chelsea’de Reece James, Ben Chilwell, Ruben Loftus Cheek, N’Golo Kante ve Wesley Fofana’nın sakatlıkları devam ediyor.

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Edouard Mendy, Cesar Azpilicueta, Kalidou Koulibaly, Thiago Silva, Marc Cucurella, Jorginho, Mason Mount, Mateo Kovacic, Raheem Sterling, Kai Havertz, Pierre Emerick Aubameyang

Manchester City 2 Puan Bıraktı

Manchester City’de geçtiğimiz hafta Premier Lig’de puan kaybı yaşayan takımlardan biriydi. Etihad’da konuk ettikleri Everton ile 1-1 berabere kaldılar. Erling Haaland’ın golüyle öne geçen Manchester City, skor üstünlüğünü koruyamadı ve 2 puan bıraktı. Lider Arsenal’ın kazandığı haftada puan kaybeden Pep Guardiola’nın ekibi, şampiyonluk yarışında ağır bir darbe aldı. Arsenal’ın 7 puan gerisinde 2. sırada yer alan Manchester City’nin bu hafta kazanması şart. Karşılaşma öncesinde Manchester City’de Ruben Dias’ın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Sergio Gomez, Aymeric Laporte, John Stones, Joao Cancelo, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Ryad Mahrez, Erling Haaland

İddaa Tahmini

Chelsea, puan kaybetmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Nottingham Forest deplasmanına konuk olan Maviler, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Sterling’in golüyle öne geçtiler ama üstünlüklerini koruyamadılar. Premier Lig’de oynadıkları son 7 maçta sadece 1 galibiyetleri var. Manchester City’de geçen hafta puan kaybetti. Etihad’da konuk ettikleri Everton ile 1-1 berabere kaldılar. Lider Arsenal ile aradaki puan farklarının da 7’ye çıktığını belirtelim. Manchester City’e galibiyet şart. Puan kaybetmeleri halinde şampiyonluk umutları azalacak. Manchester City’den bu hafta 3 puan bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.44

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.68

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City, oyuna sonradan giren Mahrez’in attığı golle 1-0 kazandı. Lider Arsenal ile puan farkını 5’e indirdiler.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …