Yenilikler
Anasayfa / BAHİS TAHMİNİ / Celta Vigo Sevilla İddaa Tahmini 30.12.2022

Celta Vigo Sevilla İddaa Tahmini 30.12.2022

İspanya La Liga’da kötü bir sezon geçiren Sevilla bu hafta deplasmanda, Celta Vigo’nun konuğu olacak. Mücadeleyi saat 21.15’de S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Celta Vigo ile Sevilla takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Celta Vigo galibiyetine 2.22, beraberlik tercihine 3.40, Sevilla galibiyetine ise 3.40 verildiğini görüyoruz.

Celta Vigo 7 Maçtır Kazanamıyor

Celta Vigo’da işler pek yoluna gitmiyor. La Liga’da Dünya Kupası arasına Rayo Vallecano beraberliği ile giren Celta Vigo’da galibiyet hasreti sürüyor. Carlos Carvahal’ın göreve gelişiyle 2 maça çıkan Celta Vigo, yeni hocası yönetiminde galibiyet ile tanışamadı. La Liga’da son dönemde vasat bir performans gösteren Celta Vigo, üst üste 7 maçtır galibiyet alamıyor. Bu 7 maçlık süreçte sadece 2 puan toplayabildiler ve düşme hattına iyice yaklaştılar. Bu hafta ise Balaidos’da düşme hattında bulunan Sevilla’yı ağırlayacaklar. Maç öncesinde Celta Vigo’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Hugo Mallo, Nestor Araujo, Carlos Dominguez, Lucas Olaza, Jeison Murillo, Fran Beltran, Augusto Solari, Franco Cervi, Iago Aspas, Carles Perez

Sevilla Düşme Hattında

Sevilla, La Liga’da kötü bir sezon geçiriyor. Jorge Sampaoli’nin göreve gelişi de, kötü gidişata pek çare olamadı. Dünya Kupası arasına mağlubiyet ile giren Sevilla, Ramon Sanchez Pizjuan’da konuk ettiği Real Sociedad’a 2-1 kaybetmişti. La Liga’da oynadığı son 5 maçtan da galibiyet çıkartamayan Sevilla’nın düşme hattında yer aldığını belirtelim. Öte yandan hücum hattının önemli isimlerinden biri olan Isco ile de Sevilla’nın yollarını ayırdığını belirtelim. Bu hafta Balaidos’da Celta Vigo’ya konuk olacak Sevilla’da önemli eksikler var. Alex Telles, Ivan Rakitic, Gonzalo Montiel ve Tanguy Nianzou kart cezalısı. Papu Gomez ve ve Marcao ise sakat olan isimler.

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Bono, Jesus Navas, Karim Rekik, Thomas Delaney Marcos Acuna, Nemanja Gudelj, Joan Jordan, Suso, Erik Lamela, Jesus Coron, Youssef En Nesyri

İddaa Tahmini

Sevilla, bu sezon La Liga’da alt sıralardan kurtulamıyor. Jorge Sampaoli’nin göreve gelişi de pek çare olmadı. Dünya Kupası arasından önceki hafta Real Sociedad’a 2-1 kaybetmişlerdi. La Liga’da oynadıkları son 5 maçtan da galibiyet çıkartamadılar. Celta Vigo ise La Liga’da üst üste 7 maçtır kazanamıyor. Carlos Carvahal yönetiminde çıktıkları 2 maçta da puan kaybettiler. Düşme hattındaki Sevilla’nın sadece 1 basamak üzerindeler. Sevilla’nın bu kabustan uyanmasını bekliyorum. Balaidos’da Celta Vigo’yu mağlup ederler ve moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.94

intobet Oranı: MS 2, Oran 3.40

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Celta Vigo, öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamadı. Balaidos’da Celta Vigo ile 1-1 berabere kaldılar.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Borussia Dortmund PSG İddaa Tahmini 01.05.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Borussia Dortmund evinde, PSG ile karşı karşıya gelecek. …

Günün İddaa Kuponu Futbotr.com

Günün İddaa Kuponu 30.04.2024

30 Nisan 2024 tarihli maçlar arasından seçtiğim kuponumu sizler ile paylaşıyorum. Az hırs bol kazançlar …