Yenilikler
Anasayfa / Fenerbahçe / Beşiktaş Fenerbahçe Maçı İddaa Tahmini ve Yorumu 5 Şubat 2017

Beşiktaş Fenerbahçe Maçı İddaa Tahmini ve Yorumu 5 Şubat 2017

Türkiye Kupası Son 16 eşleşmelerinde final gibi bir maç: Beşiktaş-Fenerbahçe. Bu iki takım arasındaki gerilimin ve rekabetin tavan yaptığı bir dönemdeyiz. Böyle bir dönemde bu eşleşmenin gerçekleşmiş olması seyir zevki açısından oldukça heyecan verici. Beşiktaş Fenerbahçe Türkiye Kupası çeyrek final eşleşmesi 5 Şubat Pazar günü saat 20:00’da başlayacak. Ali Palabıyık’ın yöneteceği maç ATV ekranlarında yayınlanacak.

Son dönemlerde Türkiye Kupası’nda final öncesinde büyük takımların birbirleriyle eşleşmelerine çok tanıklık edemedik. Büyük takımlardan en az iki tanesi kupaya erken veda ettiği için çeyrek ya da yarı finallerde bir türlü derbi maçlarını izleyemedik. Uzun bir aradan sonra ulusal bir televizyon kanalında böylesine güzel bir derbi maçını izleme şansımız olacak. Fenerbahçe’nin Beşiktaş ile olan rekabeti bu sene belki de Galatasaray ile olan rekabetinin bile önüne geçmiş durumda. Şenol Güneş’in Trabzonspor’un başında olduğu dönemden başlayarak bugüne değin Fenerbahçe takımıyla arasında sürekli bir husumeti söz konusu. Gerek şike, gerek şampiyonluk yarışı, gerekse de transfer konusundaki pürüzlerden dolayı bu gerginlik sürekli yenilendi. Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki gerilimin en temel nedeni özellikle bu sene transfer kaynaklı oldu. Mehmet Ekici konusu bu iki takım arasındaki gerginliğe yeni bir boyut kattı.

Fenerbahçe bilindiği üzere ligte en kötü gittiği dönemlerde bile derbi maçlarda çok farklı bir kimliğe bürünüyor. Bu onların oyun karakteriyle ilgili bir durum. Beşiktaş Vodafone Arena Stadyumu’na Fenerbahçe ilk kez gidiyor. Bu stadyum bilindiği gibi geçen sene sezon sonuna doğru açılmıştı. Oysa Fenerbahçe, Beşiktaş deplasmanındaki maçı ligin ilk yarısında oynanmıştı. Beşiktaş ligte ve şampiyonlar liginde henüz Vodafone Arena Stadyumu’nda hiç yenilgi görmedi. Fenerbahçe Galatasaray’ın yeni stadyumunda onlara ilk yenilgiyi tattıran takımdı. Aynı başarıyı da Beşiktaş’a karşı gerçekleştirmek ve taraftarının gönlünü yeniden kazanmak istiyor. Beşiktaş son dönemlerde oldukça formda. Maçlarda çok özgüvenli oynuyorlar. Fenerbahçe ise kazandığı maçlarda bile çok tutuk ve güvensiz oynuyor. Son Kayserispor maçında tamamen dağıldılar.

Beşiktaş’ın sahasındaki son 12 maçın 6 tanesini Fenerbahçe, 4 tanesini Beşiktaş kazanırken, 2 maç da berabere sonuçlanmış. Bu sene ligin ilk yarısında oynanan maç 0-0 berabere tamamlandı. Maçın iddaa oranları 1.80, 3.20 ve 3.00 şeklinde. Kupanın çeyrek final formatı tek maç üzerinden oynanacak. Eşitliğin bozulmayacağı bir maç bekliyorum.

Tahmin: Beraberlik 3.20

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Kaan Yılmaz

Küçük yaşlardan itibaren çeşitli yaş gruplarında futbol oynadım. Geçirdiğim bir sakatlıktan ötürü futboldan pratik düzeyde uzunca bir süre uzak kaldım. Fakat izleyici olarak futboldan koptuğum söylenemez. Öte yandan basketbolu da son derece keyifli buluyorum.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Borussia Dortmund PSG İddaa Tahmini 01.05.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Borussia Dortmund evinde, PSG ile karşı karşıya gelecek. …

Günün İddaa Kuponu Futbotr.com

Günün İddaa Kuponu 30.04.2024

30 Nisan 2024 tarihli maçlar arasından seçtiğim kuponumu sizler ile paylaşıyorum. Az hırs bol kazançlar …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir