Yenilikler
Anasayfa / BAHİS TAHMİNİ / Günün İddaa Kuponu 26.11.2022

Günün İddaa Kuponu 26.11.2022

Dünya Kupası maçları arasından seçtiğim kuponumu sizler ile paylaşıyorum. Az hırs bol kazançlar diliyorum.

Polonya Suudi Arabistan: 2.5 ALT, 1.53 (iddaa) – 1.81 (Bets10); 2022 Katar Dünya Kupası C Grubu ilk maçında Meksika ile karşı karşıya gelen Polonya, müsabakadan 0-0 beraberlik ile ayrıldı. Genellik ile orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk yarıda Meksika gole daha çok yaklaşan taraf olsa da devreye 0-0 beraberlik ile girildi. İkinci yarıda da senaryo pek değişmedi ve başladığı gibi sona eren mücadelede taraflar puanları paylaşarak sahadan ayrıldılar. Czeslaw Michniewicz ve öğrencileri, gruptaki 2. maçlarında Suudi Arabistan karşısına çıkacaklar. Müsabakayı kazanarak Arjantin maçı öncesinde Son 16 Turu için avantajlı konuma geçmeye çalışacaklar. Katar Dünya Kupası kuraları çekildiğinde C Grubu’na düşen Suudi Arabistan grubun en zayıf halkası olarak gözüküyordu. Fakat Herve Lenard’ın öğrencileri ilk maçlarında turnuvanın favorileri arasında gösterilen Arjantin’i 2-1 mağlup etmeyi başardılar ve gruptaki tüm dengeleri değiştirdiler. Aldıkları 3 puan ile grupta liderlik koltuğuna oturdular. Turnuvada 2. maçlarında Polonya ile karşılaşacaklar. Açıkçası buradan da 1 puan almaları durumunda son maçlar öncesinde oldukça avantajlı bir duruma geçebilirler. Bu bilinç ile saha olacaklarını ve beraberliğe razı bir oyun ortaya koyacaklarını düşünüyorum. Polonya ilk maçta Meksika karşısında hücumda üretken bir oyun ortaya koyamadı. Suudi Arabistan ise Arjantin karşısında hücumda yakaladığı az sayıda fırsatı iyi değerlendirdi ve 3 puana uzandı. Kısacası ilk maçlar itibari ile 2 takımda hücumda etkili değillerdi. Karşılaşmada 2.5 gol barajının aşılmayacağını düşünüyorum.

Tunus Avustralya: MS 1, 1.88 (iddaa) – 2.15 (Bets10); Tunus, 2022 Katar Dünya Kupası’nda ilk maçında Danimarka ile karşılaştı ve sahadan 0-0 beraberlik ile ayrıldı. İki takımında net pozisyon üretmekte zorlandıkları mücadelen ilk yarısı 0-0 sona erdi. İkinci yarıda topu daha çok rakibine bırakan ve kazandığı toplar ile hızlı hücuma çıkmak isteyen Jalal Qaderi’nin öğrencileri, müsabakada istedikleri pozisyonları bulamasalar da en azından kalelerini gole kapatmayı başardılar ve rakipleri ile puanları paylaştılar. Dünya Kupası D Grubu’nda 2. maçlarına Avustralya karşısına çıkacaklar. Müsabakayı kazanarak gruptaki ilk galibiyetlerini almaya çalışacaklar. 2022 Katar Dünya Kupası’ndaki ilk maçında son şampiyon Fransa karşısına çıkan Avustralya, karşılaşmanın ilk çeyreğinde Craig Goodwin ile 1-0 öne geçti. Fakat golün ardından baskısını iyice arttıran Fransa, arka arkaya bulduğu goller ile devreye 2-1 önde girmeyi başardı. İkinci yarıda da hücumda etkisiz kalan ve sadece rakibinin ataklarına direnmeye çalışan Graham Arnold’un öğrencileri kalelerinde 2 gol daha gördüler ve mücadeleyi 4-1 mağlup tamamladılar. Aldıkları farklı mağlubiyet ile de ilk maçlar sonucunda grupta son sırada yer aldılar. Turnuvadaki 2. maçlarına Tunus karşısına çıkacaklar. İşlerinin yine hiç de kolay olmayacağını düşünüyorum. Tunus, Danimarka karşısında son derece kontrollü oynadı. Açıkçası 1 puana razı gözüktüler ve istediklerini de aldılar. Avustralya karşısında artık 3 puan için oynayacaklar. Son maçlarını Fransa ile oynayacaklarını düşünürsek, ellerini sıkı tutmak isteyeceklerdir. Jalal Qaderi ve öğrencilerinin galibiyete yakın olduklarını düşünüyorum.

Fransa Danimarka: MS 1, 1.55 (iddaa) – 10.00 (Bets10); Son şampiyon unvanı ile 2022 Katar Dünya Kupası’nda mücadele eden Fransa, ilk maçında Avustralya ile karşı karşıya geldi ve sahadan 4-1 galip ayrılmayı başardı. Karşılaşmanın ilk bölümlerinde 1-0 geriye düştükten sonra oyunun tüm hakimiyetini eline alan Horozlar, devreye de 2-1 önde girdiler. İkinci yarıda da atak oyunlarına devam ettiler ve 2 gol daha bularak sahadan farklı galip ayrıldılar. Aldıkları galibiyet ile de ilk maçlar sonunda grupta liderlik koltuğuna oturdular. Turnuvadaki 2. maçlarında grubun güçlü takımlarından Danimarka karşısına çıkacaklar. Açıkçası bu karşılaşma onların gerçek güçlerini görmememizde daha belirleyici olacak. Savunmasını sıkı tutan rakiplerine karşı işlerinin pek de kolay olmayacağını düşünüyorum. Yine de galibiyete bir adım daha yakın olmalarını beklyorum. Danimarka, 2022 Katar Dünya Kupası’ndaki ilk maçında Tunus ile 0-0 berabere kaldı. Karşılaşma boyunca rakip sahada daha fazla gözüken taraf olmalarına rağmen, net pozisyonlara girmekte zorlanan Kasper Hjulmand’ın öğrencileri, rakip fileleri havalandıramadıkları mücadelede en azından kalelerinde gol görmediler ve beraberliğe razı olarak sahan ayrıldılar. Turnuvadaki 2. maçlarında grubun favori takımı Fransa karşısına çıkacaklar. Açıkçası bu müsabakayı en azından kaybetmeyerek Son 16 şanslarını Tunus maçına taşımaya çalışacaklarını düşünüyorum. İki takım için de zorlu bir mücadele olmasını bekliyorum. Fransa, Avustralya karşısında dominant bir oyun ortaya koydu ve sahadan farklı galip ayrıldı. Danimarka, Avustralya’ya göre çok daha güçlü bir rakip. Fakat ben son şampiyon Fransa’nın bu maçın üstesinden de gelmesini bekliyorum.

Toplam İddaa Oranı: 4.45

Bets10 Oranı: 38.91

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Ayaz Karacan

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …