Yenilikler
Anasayfa / BAHİS TAHMİNİ / Günün İddaa Kuponu 22.11.2022

Günün İddaa Kuponu 22.11.2022

Günün Dünya Kupası maçları arasından seçtiğim kuponumu sizler ile paylaşıyorum. Az hırs bol kazançlar diliyorum.

Danimarka Tunus: KGYOK, 1.41 (iddaa) – 1.62 (Bets10); 2022 Katar Dünya Kupası Elemeleri’nde A Grubu’nda mücadele eden Danimarka; İskoçya, İsrail, Avusturya, Faroe Adaları ve Moldova ile aynı grupta yer aldı. Grupta oynadığı ilk 8 karşılaşmasında kalesinde gol dahi görmeyen Kasper Hjulmand’ın öğrencileri, 9 galibiyet, 1mağlubiyet aldıkları grubu 27 puan ile lider tamamladılar. Grupta aldıkları tek mağlubiyetlerini ise grup liderliklerini garantiledikten sonra İskoçya deplasmanında 2-0’lık sonuç ile aldılar. Ayrıca grupta 30 kez rakip fileleri havalandırırken, kalelerinde ise sadece 3 gol gördüler. Joakim Maehle ve Andres Skov Olsen Elemelerde 5’er gol ile takımlarına en fazla gol katkısı veren isimleri oldular. Dünya Kupası’nda D Grubu’nda ilk maçlarına Tunus karşısına çıkacaklar. Rakiplerinden 1-2 gömlek üstün olduklarını ve galibiyete yakın olduklarını düşünüyorum. 2022 Dünya Kupası Afrika Elemeleri’nde B Grubu’nda yer alan Jelal Kadri’nin öğrencileri; Ekvator Ginesi, Zambia ve Moritanya ile aynı grupta yer aldılar. Grupta oynadıkları karşılaşmalarda; 4 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet aldılar. Topladıkları 13 puan ile Ekvator Ginesi’nin 2 puan önünde yer alarak 2022 Dünya Kupası Afrika Elemeleri’nde 3. Tura yükseldiler. 3. Tur’da karşılarına Mali çıktı. Deplasmanda 1-0 mağlup ettikleri rakipleri ile evlerinde 0-0 berabere kalarak 2022 Katar Dünya Kupası’na katılmaya hak kazandılar. Dünya Kupası’nda D Grubu’nda onlar için oldukça zorlu sayılacak rakipler ile karşılaşacaklar. İlk maçlarında Danimarka’ya en azından kaybetmemeye çalışacaklar. İşlerinin bir hayli zor olduğu ise aşikar. Danimarka savunması oldukça sıkı bir takım. Elemelerde oynadıkları ilk 8 maçlarında gol dahi yememişlerdi. Müsabakada karşılıklı goller izlemeyeceğimizi düşünüyorum.

Fransa Avustralya: Fransa 2.5 ÜST, 1.89 (iddaa) – 20.22 (Bets10); 2018 Rusya Dünya Kupası’nı müzesine götürmeyi başaran Fransa, son Dünya Kupası şampiyonu unvanını korumak istiyor. Ayrıca bu kupayı kazanmaları durumunda İtalya ve Brezilya gibi kupayı 2 kez üst üste kazanma başarısını göstermiş olacaklar. Didier Daschamps ve öğrencileri bu bilinç ile farklı bir motivasyon ile sahada olacaklar. Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde D Grubu’nda mücadele ettiler ve grubu mağlubiyet yüzü görmeden Ukrayna’nın 6 puan önünde tamamlayarak Dünya Kupası’na doğrudan katılma hakkını elde ettiler. 2022 Dünya Kupası’nda ilk maçlarında Avustralya ile karşı karşıya gelecekler. Açıkçası çok da zorlanacakları bir mücadele olmayacağını düşünüyorum. Müsabaka öncesinde Paul Pogba ve Ngolo Kante’nin sakatlıkları sebebiyle Fransa Milli takımı kadrosunda yer almadıklarını belirtelim. Asya Elemeleri’nde mücadele eden Avustralya, Dünya Kupası’na gelirken uzun bir yoldan geçti. Graham Arnold’un öğrencileri önce Asya Kıtası’nda Play Off oynadılar. Birleşik Arap Emirlikleri ile oynadıkları bu müsabakayı 2-1 kazandılar ve Kıtalararası Play Off oynama hakkını elde ettiler. Daha sonra kıtalararası Play Off mücadelesinde Peru’yu penaltı atışları sonucunda mağlup ederek 2022 Katar Dünya Kupası’na isimlerini yazdırdılar. Dünya Kupası’ndaki ilk maçlarında grubun favori takımı Fransa karşısına çıkacaklar. Güçlü rakiplerinden puan kopartmaya çalışacaklar. Fakat işlerinin hiç de kolay olacağını sanmıyorum. Karşılaşma öncesinde takımda önemli bir eksiklik göze çarpmıyor. Asya Elemeleri’nde bile zorluk çekerek buralara gelen Avustralya’nın, Fransa’ya rakip olabileceğini sanmıyorum. Didier Daschamps ve öğrencilerinin kendi başlarına 2.5 gol barajını aşacaklarını düşünüyorum.

Meksika Polonya: 2.5 ALT, 1.42 (iddaa) – 1.59 (Bets10); Gerardo Martini’nin öğrencileri, CONCACAF Elemeleri’nde Kanada, ABD, Kosta Rika, Panama, Jamaika, El Salvador ve Honduras ile aynı grupta yer aldılar. Grubu 28 puan ile Kanada’nın averaj ile gerisinde 2. sırada bitirerek Dünya Kupası’na doğrudan gitme hakkını kazandılar. Oynadıkları 14 müsabakadan; 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 2’de mağlubiyet alarak ayrıldılar. Dünya Kupası’na hazırlık aşamasında son 2.5 ay içerisinde 4 dostluk mücadelesi yaptılar. Bunlardan; 2 galibiyet, 2 mağlubiyet alarak ayrıldılar. Dünya Kupası’nda ilk maçlarına Polonya karşısına çıkacaklar. Gruplara galibiyet ile başlamaya çalışacaklar. İki takım içinde kolay bir mücadele olmayacağını düşünüyorum. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde mücadele eden Polonya, I Grubu’nda yer aldı. İngiltere, Arnavutluk, Macaristan, Andorra ve San Marino’nun bulunduğu grubu 20 puan ile İngiltere’nin 6 puan gerisinde 2. sırada tamamladılar ve Play Off oynamaya hak kazandılar. Play Off Yarı Final’inde turnuvadan ihraç edilen Rusya ile eşleştikleri için bu turu maç yapmadan geçtiler. Play Off Final’inde ise İsveç’i 2-0 mağlup etmeyi başararak 2022 Dünya Kupası vizesini aldılar. Ocak ayının sonlarına doğru Paulo Sergio’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Czeslaw Michniewicz getirildi. Şuanda takım ona emanet. Takımın Dünya Kupası’ndaki en büyük kozu Bayern Münih’ten bu sezon başında Barcelona’ya transfer olan Robert Lewandowski olacak. Dünya Kupası’nda ilk randevularına Meksika karşısına çıkacaklar. Müsabakayı kazanarak grupta avantajlı duruma geçmeye çalışacaklar.  Arjantin’in ağır favori olduğu grupta; bir aksilik olmaz ise bu iki takım 2.lik mücadelesi verecekler. Bu yüzden bu maç iki takım içinde son derece önemli. Kontrollü ve temkinli bir müsabaka olacağını düşünüyorum. Mücadelede 2.5 gol barajının aşılmamasını bekliyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.78

Bets10 Oranı: 52.08

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Ayaz Karacan

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …