Yenilikler
Anasayfa / BAHİS TAHMİNİ / Günün İddaa Kuponu (3) 12.11.2022

Günün İddaa Kuponu (3) 12.11.2022

Güvendiğim maçlar arasından seçtiğim kuponumu sizler ile paylaşıyorum. Az hırs bol kazançlar diliyorum.

Volendam Utrecht: MS 2, 1.70 (iddaa) – 1.90 (Bets10); Lig’de 10 haftadır galibiyet yüzü göremeyen Volendam, son 3 müsabakasından da mağlubiyetler ile ayrıldı. Son mücadelelerinde Feyenoord’u konuk ettiler ve karşılaşmayı 2-0 kaybettiler. Müsabakanın ilk yarısını 2-0 geride tamamlayan Wim Jonk’un öğrencileri, ikinci yarıda da hücumda etkisiz kaldılar. En azından kalelerinde gol görmediler ve sahadan ilk yarı skoru ile mağlup ayrıldılar. Aldıkları mağlubiyet ile 6 puanda kaldılar ve ligde son sırada yer aldılar. Bu hafta Urtecht’i konuk edecekler. Artık kaybedilecek puanlara tahammülleri kalmadı. Galibiyet için oynayacaklar. İşlerinin çok zor olacağı ise aşikar. Karşılaşma öncesinde Calvin Twigt ve Francesco Antonicci sakatlıkları sebebiyle takımlarındaki yerlerini alamayacaklar. Hollanda Lig’inde son 3 müsabakasından 9 puan çıkartan Utrecht’de moraller yine geldi. Son olarak Goningen’i evlerinde 2-1 mağlup ettiler. Karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 geride tamamlayan Rene Hake’nin öğrencileri, ikinci yarıda skoru korumaya çalışan rakiplerine karşı baskılı oynadılar ve mücadeleyi çevirerek sahadan 2-1 galip ayrıldılar. Aldıkları galibiyet ile 21 puana ulaştılar ve ligde 7. sırada kendilerine yer buldular. Bu hafta Volendam deplasmanına konuk olacaklar. Müsanakayı kazanarak ligde galibiyet serilerini 4 maça taşımaya çalışacaklar. Açıkçası bunu yapacak güçlerinin olduğunu düşünüyorum. Karşılaşma öncesinde Utrecht cephesinde; Bart Ramselaar, Tommy St. Jago, Ramon Hendriks, Mimoun Mahi, Arthur Zagre, Nick Viergever ve Django Warmerdam’ın sakatlıkları bulunuyor. Volendam’da işler yolunda gitmiyor. Utrech’de ise tam tersine işler yoluna girdi ve oldukça moralliler. Rene Hake ve öğrencilerinin bu deplasmandan da alınlarının akı ile çıkacaklarını düşünüyorum.

Westerlo KV Oostende: KGVAR, 1.45 (iddaa) – 1.62 (Bets10); Lig’de son olarak Union Saint Gilloise deplasmanına konuk olan Westerlo, sahadan 1-1 beraberlik ile ayrıldı. Karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 önde tamamlayan Jonas De Roeck’in öğrencileri, ikinci yarıda daha çok savunmada kaldılar ve skoru korumaya çalıştılar. Son dakikaya kadar bunu başarsalar da son dakikada Gustaf Nilsson’un golüne engel olamadılar ve sahadan beraberliğe razı olarak ayrıldılar. Aldıkları beraberlik ile 23 puana ulaştılar ve ligde Sint Truiden’in averaj ile gerisinde 8. sırada yer aldılar. Müsabakanın ardından Belçika Kupası’nda Genk’e 1-0 mağlup oldular ve kupaya veda ettiler. Bu hafta ligde KV Oostende’yi konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde Erdon Daci, Jan Bernat, Lukas Van Eenoo ve Nacer Chadli’nin sakatlıkları bulunuyor. KV Oostende ligde son mücadelesinde Kortrijk’i konuk etti ve mücadeleden 3-1 galip ayrılmayı başardı. İlk yarısı 1-1 sona eren mücadelenin ikinci yarısında 10 kişi oynamak durumunda kalan rakiplerine karşı son derece üstün bir oyun ortaya koyan Yves Vanderhaeghe’in öğrencileri, 2 gol birden buldular ve mücadeleyi 3-1 kazandılar. Müsabakada 2 gol atmayı başaran Cameron McGeehan takımına galibiyeti getiren isimlerin başında geldi. Aldıkları galibiyet ile 17 puana yükseldiler ve ligde 13. sırada yer aldılar. Bu hafta Westerlo deplasmanına konuk olacaklar. Müsabakayı kazanarak istikrar yakalamaya çalışacaklar. Guillaume Hubert, Maxime D’Arpino ve Ricmond Badu’nun sakatlıkları bulunuyor. KV Oostende deplasmanda gol atma sıkıntısı çeken bir takım değil. Westerlo’ya karşıda gol bulmalarını bekliyorum. Westerlo’da evinde gol atar ve mücadelede karşılıklı goller izleriz diye düşünüyorum.

Arouca Rio Ave: 2.5 ALT, 1.44 (iddaa) – 1.65 (Bets10); Portekiz Lig’inde arka arkaya aldığı puanlar ile üst sıralara tırmanan Arouca, son olarak Vizela deplasmanından 1-0’lık skor ile 3 puanı almayı başardı. Karşılaşmanın hemen başında  Antony’nin attığı gol ile 1-0 öne geçen Armando Evangelista’nın öğrencileri, devreye de bu skor ile önde girmeyi bildiler. İkinci yarıda üzerlerine gelen rakiplerine karşı savunmada kalmayı tercih ettiler ve skor avantajlarını koruyarak 3 puan uzandılar. Aldıkları galibiyet ile 19 puana ulaştılar ve ligde 8. sırada yer aldılar. Müsabakanın ardından Portekiz Kupası 4 Tur mücadelesinde Gil Vicente’yi 4-1 mağlup ettiler ve üst tura yükseldiler. Bu hafta ligde Rio Ave’yi konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde takımda sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Lig’de son olarak Boavista’yı konuk eden Rio Ave, sahadan 1-0 galip ayrılan taraf oldu. İki takımında net pozisyon üretmekte zorlandıkları, genellik ile orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmanın 64. dakikasında Emmanuel Boateng ile 1-0 öne geçen Luis Freire’nin öğrencileri kalan bölümlerde skoru korudular ve 3 puanın sahibi oldular. Aldıkları galibiyet ile 15 puana ulaştılar ve ligde 12. sırada kendilerine yer buldular. Bu hafta Arouca deplasmanına konuk olacaklar. Müsabakayı kazanarak istikrar yakalamaya çalışacaklar. Formda rakipleri karşısında işleri hiç de kolay olmayacak gibi duruyor. Karşılaşma öncesinde Andre Pereira ve Joca’nın sakatlıkları bulunuyor. Rio Ave’nin ligde oynadığı son 3 müsabakasında 1.5 gol barajı dahi aşılmadı. Arouca’da skoru bulursa korumaya yönelik oynayan bir takım. Müsabakada 2.5 gol barajının aşılmayacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.54

Bets10 Oranı: 5.07

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Ayaz Karacan

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …