Yenilikler
Anasayfa / BAHİS TAHMİNİ / Strasbourg Marsilya İddaa Tahmini 29.10.2022

Strasbourg Marsilya İddaa Tahmini 29.10.2022

Strasbourg sahasında Marsilya‘yı konuk edecek. İddaa fikstüründe 29 Ekim Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesi, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Strasbourg galibiyetine 2.88, beraberliğe 3.70, Marsilya galibiyetine ise 2.35 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.68, KGYOK 2.15 olarak verilmiş.

Strasbourg Puan Kayıplarına Devam Ediyor

Strasbourg cephesinde kabus devam ediyor. Toulouse deplasmanından 2-2’lik beraberlikle dönen Julien Stephane’nin öğrencileri, ilk 12 haftanın 11’inde puan kaybetti. Toulouse karşısında 2-0 geriye düşen ev sahibi, rakibinin 10 kişi kalmasıyla birlikte mağlubiyetten kurtuldu. 12 haftadan 1 galibiyet, 6 beraberlik, 5 mağlubiyetle 9 puan toplamayı başaran Strasbourg, düşme hattından averaj farkıyla uzak kalabildi. Sadece Angers deplasmanından 3 puanla dönmeyi başaran ev sahibi, maç kazanmakta kötü savunma performansıyla yetersiz kaldı. Kalesinde tam 19 gole engel olmayı başaramayan ev sahibi, rakip filelere ise 12 gol gönderebildi. Ev sahibinde Ludovic Ajorque ve Nordine Kandil’in sakatlıkları devam ediyor.

Marsilya 3 Haftadır Mağlup

Fransa Ligue 1’de tarihinin en iyi sezon başlangıcına Igor Tudor yönetiminde imza atan Marsilya, üst üste mağlubiyetlerle düşüşe geçti. İlk 9 haftada namağlup bir performans grafiğiyle karşımıza çıkan konuk ekip, 7 galibiyet, 2 beraberlikle 23 puan toplamayı başarmış ve liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam etmişti. Son 3 haftada Ajaccio, PSG ve Lens mağlubiyetleriyle birlikte düşüşe geçen Marsilya, 5. sıraya kadar geriledi ve liderin 9 puan gerisinde kaldı. UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda ise geçtiğimiz hafta Frankfurt’a deplasmanda kaybeden Igor Tudor’un öğrencileri, Son 16 bileti için son hafta Tottenham karşısında kazanmak zorunda kaldı. Şampiyonlar Ligi dönüşünde toparlanmak isteyen Marsilya, Strasbourg deplasmanında galibiyet arayacak. Marsilya’da bu hafta Samuel Gigot kart cezalısı.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de yeniden zirve yarışına dahil olmak isteyen Marsilya, 3 haftalık mağlubiyet serisine Strasbourg karşısında son vermek istiyor. Igor Tudor ve öğrencilerinin bu hafta kazanarak, eski günlerine geri döneceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.14

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.35

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosundan kazanan çıkmadı. 2’şer gole imza atan Strasbourg ve Marsilya, haftayı 1’er puanla kapattı. İki takımda galibiyete çok yaklaşsa da, yeterli olamadı.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Samet Yalica

İlköğretimimi Ankara'da tamamladım. Babamın görev yerinin değişmesinden dolayı Lise eğitimimi Egenin incisi İzmir'de tamamlamak zorunda kaldım. Lise çağlarımda Altay takımı ile tanıştım, burada futbola olan ilgimden dolayı altyapıda 2 yıl futbol eğitimi aldım. Futbola olan ilgim bununla kalmadı katlanarak büyüdü. En çok ilgimi çeken ligler Almanya Bundesliga, Fransa Lig 1 ve Türkiye Ligleri.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …