Yenilikler
Anasayfa / BAHİS TAHMİNİ / Günün İddaa Kuponu 28.10.2022

Günün İddaa Kuponu 28.10.2022

İddaa bülteninde yer alan maçlar arasından seçtiğim kuponumu sizler ile paylaşıyorum. Az hırs bol kazançlar diliyorum.

Genk Mechelen: H 1, 1.74 (iddaa) – 2.05 (İntobet); Belçika Lig’inde son mücadelesinde ligde en yakın takipçisi olan Royal Antwerp deplasmanına konuk olan Genk, sahadan 3-1 galip ayrılan taraf oldu. Karşılaşmada 2 gol atmayı başaran Paul Onuachu müsabakanın tartışmasız yıldızı oldu. Genk aldığı bu galibiyet ile ligde 3 puan serisini de 7 maça taşımış oldu. Puan cetveline baktığımızda 37 puanlarının bulunduğunu ve ligde Royal Antwerp’in 4 puan önünde liderlik koltuğunda oturduklarını görüyoruz. Bu hafta Mechelen’i konuk edecekler. Evlerinde kazanarak galibiyet serilerini 8 maça çıkartmaya çalışacaklar. Karşılaşma öncesinde Angelo Preciado kart cezasından dolayı; Luca Oyen, Mujaid Sadick ve Adnane Abid ise sakatlıkları sebebiyle takımlarındaki yerlerini alamayacaklar. Lig’de 3 müsabakasından arka arkaya mağlubiyetler aldıktan sonra çıktığı son 2 müsabakasını kazanan Mechelen biraz olsun toparlandı. Son olarak AS Eupen’i evlerinde 2-1 mağlup ettiler. Karşılaşmanın ilk yarısında 1’de penaltı atışından yararlanamayan Steven Derfour’un öğrencileri, devreye 1-1 beraberlik ile girdiler. İkinci yarının 63. dakikasında 10 kişi kalsalar da sahada galibiyete yakın oynayan taraftılar ve Julien Ngoy’un penaltı golü ile de müsabakayı 2-1 kazanmayı başardılar. Aldıkları galibiyet ile 17 puana ulaştılar ve ligde 11. sırada yer aldılar. Bu hafta zorlu Genk deplasmanına çıkacaklar. Güçlü rakiplerinden en azından 1 puan almaya çalışacaklar. Müsabaka öncesinde David Bates ve Birger Verstraete kart cezalarından dolayı takımlarındaki yerlerini alamayacaklar. Genk son derece formda. Evlerinde Mechelen’e puan kaybedeceklerini sanmıyorum. Wouter Vrancken ve öğrencilerinin müsabakayı handikaplı kazanmalarını bekliyorum.

Altınordu Yeni Malatyaspor: 2.5 ALT, 1.70 (iddaa) – 1.90 (İntobet); Lig’de son 3 müsabakasından da galibiyetler ile ayrılan Altınordu çıkışa geçti. Son olarak Denizlispor’u deplasmanda 2-1 mağlup ettiler. Karşılaşmanın ilk yarısını Ahmet İlhan Özek’in penaltı golü ile 1-0 önde tamamlayan Ufuk Kahraman’ın öğrencileri, ikinci yarıda genellik ile kanatlardan gelmeye çalışan rakibine karşı direnmeye çalıştılar.  Karşılıklı gelen goller ile de müsabakayı 2-1 kazanmayı bildiler. Müsabakada 2 gol atan Ahmet İlhan Özek, müsabakanın yıldızı oldu. Aldıkları galibiyet ile 12 puana ulaştılar ve ligde Tuzlaspor’un averaj ile gerisinde 12. sırada yer aldılar. Bu hafta Yeni Malatyaspor’u konuk edecekler. Müsabakayı kazanarak galibiyet serilerine devam etmeye çalışacaklar. Karşılaşma öncesinde takımda her hangi bir eksiklik gözükmüyor. Yeni Malatyaspor, ligde son mücadelesinde Göztepe’yi konuk etti ve sahadan 1-0 mağlup ayrılan taraf oldu. Karşılaşmanın ilk yarısının son anlarında yediği gol ile devreye 1-0 geride giren Hasan Özer’in öğrencileri, ikinci yarının ilk bölümlerinde de 1 penaltı atışından yararlanamadılar. Kalan bölümlerde daha atak bir oyun ortaya koysalar da aradıkları golü bulamadılar ve mücadeleyi ilk yarı skoru ile kaybettiler. Aldıkları mağlubiyet ile 6 puanda kaldılar ve ligde Gençlerbirliği’nin averaj ile gerisinde 18. sırada yer aldılar. Bu hafta Altınordu deplasmanına konuk olacaklar. Karşılaşma öncesinde Yeni Malatyaspor cephesinde sakat veya cezalı oyuncu gözükmüyor. İki takım bugüne kadar 5 kez karşı karşıya gelmişler ve bunların hiçbirisinde 2.5 gol barajı aşılmamış. Ben yine bu barajın aşılmayacağı bir mücadele izleyeceğimizi düşünüyorum.

Paços De Ferreira Maritimo: KGVAR 1.68 (iddaa) – 1.85 (İntobet); Portekiz Lig’inde henüz galibiyeti bulunmayan Paços de Ferreira 2 puan ile Maritimo’nun averaj ile önünde 17. sırada bulunuyor. Son olarak Famalicao’ya konuk oldukları müsabakayı 2-1 kaybettiler. Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı gelen goller ile 1-1 sona erdi. İkinci yarının hemen başında kalesinde golü gören ve 2-1 geriye düşen Paços De Ferreira, kalan bölümlerde çerçeveyi bulmakta zorlanınca müsabakayı da 2-1 kaybetti. Aldıkları mağlubiyet ile yeni teknik direktörleri Jose Mota yönetiminde çıktıkları ilk müsabakalarını da kaybetmiş oldular. Bu hafta Maritimo’yu konuk edecekler. Kendileri gibi formsuz rakiplerini mağlup ederek çıkışa geçmeye çalışacaklar. Karşılaşma öncesinde Paços de Ferreira cephesinde Luis Carlos’un saktlığı bulunuyor. Portekiz Lig’inde son mücadelesinde Arouca’yı konuk eden Maritimo, mücadeleden 1-1 beraberlik ile ayrıldı. Kraşılıklı atakların ve pozisyonların yaşandığı mücadelede taraflar soyunma odalarına 1-1 eşitlik ile gittiler. İkinci yarıda iki takım bölüm bölüm birbirine üstünlük kursa da müsabakadan gol sesi çıkmadı ve taraflar puanları paylaşarak sahadan ayrıldılar. Aldıkları beraberlik ile 2 puana ulaştılar ve ligde bugünkü rakiplerinin averaj ile gerisinde son sırada yer aldılar. Joao Henriques’in öğrencileri, bu hafta Paços de Ferreira deplasmanına konuk olacaklar. Açıkçası iki takımında durumu hiç iç açıcı değil. Zorlu bir mücadele olacağını düşünüyorum. Karşılaşma öncesinde Maritimo cephesinde Pedro Teixeira, Moises Mosquera ve Rafael Brito’nun sakatlıkları bulunuyor. Kazanmaktan başka çaresi olmayan, ligde galibiyeti bulunmayan iki takımın mücadelesini izleyeceğiz. Müsabakada karşılıklı gollerin gerçekleşeceğini düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 4.96

intobet Oranı: 7.20

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Ayaz Karacan

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …