Yenilikler
Anasayfa / BAHİS TAHMİNİ / Günün İddaa Kuponu (2) 27.10.2022

Günün İddaa Kuponu (2) 27.10.2022

27 Ekim 2022 tarihli maçlar arasından seçtiğim kuponumu sizler ile paylaşıyorum. Az hırs bol kazançlar diliyorum.

Zürih Bodo Glimt: MS 2, 1.78 (iddaa) – 2.05 (Hovarda); Wintherthur ile berabere kaldıktan sonra Franco Foda ile yollarını ayıran ve takımın başına Bo Henriksen’i getiren Zürih, onun gelişi ile ligde çıktığı ilk 3 müsabakasında da galibiyet ile tanışamadı. Son olarak Grasshoppers’e evlerinde 4-1 kaybettiler. Aldıkları mağlubiyet ile 6 puanda kaldılar ve ligde son sırada yer aldılar. Bu hafta Avrupa Lig’inde Bodo Glimt’i konuk edecekler. Grupta 4 hafta geride kalırken Zürih’in henüz puanı bulunmuyor. Bodo Glimt karşısında da onları zorlu bir 90 dakikanın beklediğini düşünüyorum. Müsabaka öncesinde takımda sakat veya cezalı oyuncu göze çarpmıyor. Avrupa Lig’inde son mücadelesinde Arsenal’i konuk eden Bodo Glimt, müsabakadan 1-0 mağlup ayrılan taraf oldu. Karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 geride tamamlayan Kjetil Knutsen’in öğrencileri, ikinci yarıda da güçlü rakipleri karşısında hücumda etkisiz kaldılar ve ilk yarı skoru ile mücadeleyi 1-0 kaybettiler. Ardından Norveç Lig’inde 2 müsabakaya çıktılar ve bunlardan galibiyetler ile ayrıldılar. Lig’de son olarak Kristiansund’u 5-0 mağlup ettiler. Aldıkları galibiyet ile 54 puana ulaştılar ve ligde şampiyonluğu garantileyen Molde’nin ardından 2. sırada kaldılar. Bu hafta Avrupa Lig’inde Zürih deplasmanına çıkacaklar. Müsabakayı kazanarak en azından 2. lik şanşlarını devam ettirmeye çalışacaklar. Karşılaşma öncesinde Sondre Fet sakatlığı sebebiyle takımdaki yerini alamayacak. Bodo Glimt, Zürih’e göre çok daha organize olan bilen bir takım. Zürih’de bu sezon işler bir türlü yolunda gitmedi. Teknik direktör değişikliği de şuana kadar etkisini göstermedi. Kjetil Knutsen ve öğrencilerinin kolay olmasa da müsabakada galibiyete uzanmalarını bekliyorum.

Hearts Rigas Skola: 2.5 ALT, 1.82 (iddaa) – 2.00 (Hovarda); Son haftalarda Avrupa Lig’inde ve İskoçya Lig’inde istediği sonuçları alamayan Hearts’de moraller bozuldu. Son olarak ligde Celtic’i ağırladıkları müsabakayı 4-3 kaybettiler. Karşılaşmada Lawrence Shankland hat trick yapmasına rağmen sahadan takımının puan ile ayrılmasını sağlayamadı. Aldıkları mağlubiyet ile 14 puanda kaldılar ve ligde 7. sırada yer aldılar. Bu hafta Avrupa Konferans Lig’inde A Grubu’nda Rigas Skola’yı konuk edecekler. Grubun en zayıf halkası olarak gözüken rakiplerini yenerek az da olsa bulunan grup 2.liği şanslarını devam ettirmeye çalışacaklar. Müsabaka öncesinde Craig Halkett, Kye Rowles, Liam Boyce ve Nathaniel Atkinson sakatlıkları sebebiyle takımlarındaki yerlerini alamayacaklar. Letonya Lig’inde mücadele eden Rigas Skola, son mücadelesinde Super Nova deplasmanına konuk oldu ve sahadan 4-0 gibi farklı bir skor ile galip ayrılmayı başardı. Aldıkları galibiyet ile 71 puana yükseldiler ve ligde Valmiera’nın 7 puan gerisinde 3. sırada yer aldılar. Bu hafta Avrupa Konferans Lig’inde A Grubu’nda Hearts deplasmanına konuk olacaklar. Grupta puan cetveline baktığımızda 2 puan ile son sırada yer adıklarını görüyoruz. Açıkçası ilk 2 şansları matematiksel olarak devam etse de bu mucizelere bağlı. Yine de bu deplasmanda en azından kaybetmek istemeyeceklerdir. İşlerinin zor olacağı is aşikar. Karşılaşma öncesinde takımda sakat veya cezalı oyuncu göze çarpmıyor. Hearts son haftalarda iyi gitmiyor. Rigas Skola’nın kadrosu ise Avrupa için yetersiz kalıyor. Müsabakada 2.5 gol barajının aşılmayacağını düşünüyorum.

Shamrock Rovers Gent: MS 2, 1.47 (iddaa) – 1.65 (Hovarda); Avrupa Konferans Lig’inde son mücadelesinde Molde’ye evinde 2-0 kaybeden Shamrock Rovers, grupta 1 puanda kaldı ve bitime son 2 hafta kala Avrupa defterini kapattı. Karşılaşmanın ardından İranda Lig’inde 2 müsabakaya çıktılar ve bunlardan; 1 galibiyet, 1 beraberlik ile ayrıldılar. Son olarak  St. Patrick’i evlerinde 4-1 mağlup ettiler. Aldıkları galibiyet ile 73 puana ulaştılar ve ligde bitime 2 hafta kala şampiyonluklarını ilan ettiler. Bu hafta Avrupa Konferans Lig’inde Gent’i konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde Shamrock Rovers cephesinde sakat veya cezalı oyuncu göze çarpmıyor. Bu sezon istikrarı bir türlü yakalayamayan Gent, ligde son mücadelesinde RFC Seraing’i ağırladı ve müsabakayı 2-1 kazanmayı bildi. İlk yarısı 1-1 sona eren müsabakanın ikinci yarısında galibiyete çok daha yakın bir oyun ortaya koyan Hein Vanhaezebrouck’un öğrencileri, son bölümlere doğru Laurent Depoitre’nin golü ile 3 puana uzandılar. Aldıkları galibiyet ile 23 puana ulaştılar ve ligde 5. sırada yer aldılar. Bu hafta Avrupa Konferans Lig’inde F Grubu’nda Shamrock Rovers deplasmanına konuk olacaklar. Müsabakayı kazanmaları durumnda en azından 2.lik şanslarını devam ettirecekler. Her hangi bir puan kaybı durumunda ise işlerini mucizelere bırakacaklar. Bu yüzden mücadelede tek hedeflerinin 3 puan olacağını düşünüyorum. Karşılaşma öncesinde Tarik Tissoudali ve Alessio Castro Montes sakatlıkları sebebiyle takımlarındaki yerlerini alamayacaklar. Shamrock Rovers’ın grupta üst tur şansı kalmadı. Gent’in ise galibiyete ihtiyacı var. Hein Vanhaezebrouck ve öğrencilerinin bu deplasmandan istediklerini alarak ayrılacaklarını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 4.76

Hovarda Oranı: 7.10

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Ayaz Karacan

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …