Yenilikler
Anasayfa / BAHİS TAHMİNİ / Benfica Juventus İddaa Tahmini 25.10.2022

Benfica Juventus İddaa Tahmini 25.10.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu‘nda son 2 haftaya girilirken, Benfica sahasında Juventus‘u konuk edecek. 25 Ekim Salı akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

intobet, Benfica galibiyetine 2.02, beraberliğe 3.68, Juventus galibiyetine ise 3.77 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.89, 2.5 Alt 1.95 olarak verilmiş.

Benfica Harikalar Yarattı

Benfica, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda son 2 haftaya liderlik koltuğunun ortağı olarak giriyor. Bu sezon Portekiz Premier Ligi ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde namağlup bir performans ortaya koyan Roger Schmidt’in öğrencileri, toplamda 18 maça çıkarken, 3 beraberlik, 15 galibiyete imza attı. Devler sahnesinde elemelerden itibaren bileği bükülmeyen Benfica, H Grubu’nda son 2 sınavını PSG karşısında verirken, yıldızlar topluluğuna 1-1’lik beraberliklerle geçit vermedi. Son 2 hafta Juventus ve Maccabi Haifa karşısına çıkacak olan Benfica, liderlik koltuğunu bırakmak istemiyor. Roger Schmidt ve öğrencileri, harika performansına PSG karşısında devam ederken, neler yapabileceğini gösterdi. 18 maçın 17’sinde skor üretmeyi başaran ev sahibinde, Goncalo Matias Ramos 4 golle devler sahnesine damga vurdu. Juventus’u deplasmanda 2-1 mağlup etmeyi başaran Benfica, bir kez daha JUVE karşısında galibiyet peşinde olacak. Ev sahibinde Morato’nun sakatlığı devam ediyor.

Juventus İşini Zora Soktu

Geçtiğimiz hafta Empoli karşısında alınan 4-0’lık galibiyet, Juventus cephesinde moralleri yerine getirirken, zor günler geçiren konuk ekip güven tazeledi. İtalya Serie A Ligi’nde 11 haftadan 5 galibiyet, 4 beraberlik, 2 mağlubiyetle 19 puan toplamayı başaran Massimiliano Allegri ve öğrencileri, 8. sıraya kadar geriledi. UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda ise ilk 4 haftadan sadece 3 puan çıkarabile konuk ekip, son hafta Maccabi Haifa karşısında büyük bir hataya imza attı. Rakibini iç sahada 3-0 mağlup ederek devler sahnesinde ilk galibiyetini alan Juventus, deplasmandan 3-0 mağlup oldu. Bitime 2 hafta kala 3 puanla 3. sırada yer alan konuk ekip, Son 16 şansını korumak için Benfica karşısında kazanmak zorunda. Rakibine ilk maçta 2-1 kaybeden Juventus’un hata yapma lüksü yok. Konuk ekipte Angel Di Maria, Pogba, Parades, De Sciglio, Chiesa ve Bremer’in sakatlıkları devam ediyor.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlara Ligi H Grubu’nda namağlup liderlik koltuğunu PSG ile birlikte paylaşan Benfica, devler sahnesinde harika performansını Juventus karşısında sürdürecek ve ilk maçta mağlup ettiği rakibi karşısında bir kez daha galibiyete uzanacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.75

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.02

Maç Sonucu: 4-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosunda 3 puan Benfica’nın. Ev sahibi namağlup performansını Juventus karşısında sürdürürken, 4 galibiyetle alınan 3 puan ev sahibi Son 16 Turu’na taşıdı. Kazananları tebrik ederiz.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Samet Yalica

İlköğretimimi Ankara'da tamamladım. Babamın görev yerinin değişmesinden dolayı Lise eğitimimi Egenin incisi İzmir'de tamamlamak zorunda kaldım. Lise çağlarımda Altay takımı ile tanıştım, burada futbola olan ilgimden dolayı altyapıda 2 yıl futbol eğitimi aldım. Futbola olan ilgim bununla kalmadı katlanarak büyüdü. En çok ilgimi çeken ligler Almanya Bundesliga, Fransa Lig 1 ve Türkiye Ligleri.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …