Yenilikler
Anasayfa / Çaykur Rizespor / Çaykur Rizespor Karabükspor Maçı İddaa Tahmini ve Yorumu 28 Ocak 2017

Çaykur Rizespor Karabükspor Maçı İddaa Tahmini ve Yorumu 28 Ocak 2017

Türkiye Spor Toto Süper Ligde 19. hafta mücadeleleri oynanıyor. 28 ocak cumartesi günü oynanılacak mücadelede Rizespor evinde Karabükspor takımını ağırlayacak. Türkiye saati ile 16:00’da başlayacak karşılaşma Yeni Rize Şehir stadyumunda oynanılacak ve maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu. beIN SPORTS ekranlarından naklen yayınlanacak karşılaşmada ev sahibi takıma 2.05 beraberliğe 3.10 konuk ekibe ise 2.55 oran belirlenmiş durumda. Gol seçeneklerini incelersek Var seçeneğine 1.65 Yok seçeneğine ise 1.70 oran verilmiş. Mücadelede iki ekibinde galibiyet şansı bir birine eşit gözüküyor.

Muhtemel 11’ler:

Rizespor: Gökhan Akkan, Ümit Kurt, Godfrey Oboabona, Dhurgham Ismail, Özgür Çek, Marwane Saadane, Recep Niyaz, Jakob Jantscher, Ahmet İlhan Özek, Mehmet Akyüz, Leonard Kweuke.

Karabükspor: Ahmet Şahin, Kerim Zengin, Iasmin Latovlevici, Valerica Gaman, Dany Nounkeu, Barış Başdaş, Cristian Tanase, İlhan Depe, Ilhan Depe, Ceyhun Gülselam, Yevhen Seleznyov.

Ev sahibi takım Rizespor. Geçen sezonu Süper Ligde düşme hattına yakın geçiren ekip son haftalarda üst sıralara geçti ve küme düşmekten kurtuldu. Ligi 13. sırada tamamlayan ekip yeni sezona da oldukça kötü başladı. Şuana kadar 18 karşılaşmaya çıkan Rizespor 16 puan ile 15. sırada yer alıyor. Düşme hattının hemen üstünde bulunan ekip bu maçtan puan alarak bu tehlikeli konumdan birazda olsa uzaklaşmak istiyor. Ev sahibi takımın son haftaki performansları inişli çıkışlı bir grafik çizmiş durumda. İç sahada gol bulacaklarını düşünüyorum.

Konuk ekip Karabükspor. Süper Lige yeniden katılan ekip Tff 1. Ligde başarılı bir dönem geçirdi ve süper lige katıldı. Konuk ekip yeni sezonda 18 karşılaşmaya çıktı ve sahadan 24 puan aldı ve 9. sıraya yerleşti. Lige adapte olmayı başaran Karabükspor üst sıralara tırmandı. İgor Tudor ve öğrencilerinin maç grafiğini incelediğimizde inişli çıkışlı bir grafik görüyoruz. Önemli bir galibiyet serileri bulunmuyor ve mağlubiyet aldıkları haftadan sonra tekrar sahadan galip ayrılmayı biliyorlar.

Bu maç için görüşüm iki ekibinde galibiyete ihtiyacı var ve ikisinde gol bulacağını düşünüyorum. Karşılıklı Gol Var seçeneği 1.65 oranla oldukça ideal.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Armağan Dunat

Gastronomi mezunuyum. Küçük yaştan itibaren amatör olarak futbol oynuyorum belirli bir süre alt yapılarda kaleci antrenörlüğü yaptım. Yurt dışı futbolunun yakın bir takipçisiyim.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir