Yenilikler
Anasayfa / Almanya Bundesliga / Schalke 04 Eintracht Frankfurt Maçı İddaa Tahmini ve Yorumu 27 Ocak 2017

Schalke 04 Eintracht Frankfurt Maçı İddaa Tahmini ve Yorumu 27 Ocak 2017

Almanya Bundesliga‘da Cuma gecesi oynanacak olan tek maçta Schalke 04 ile E.Frankurt karşı karşıya geliyor. 22.30‘da başlayacak olan karşılaşmayı Eurosport 2 kanalından canlı olarak izleyebileceğiz. Mücadele 101 iddaa kodu ile programda yer alıyor. Oranlara baktığımızda; Schalke 04 galibiyeti 1.70, beraberlik 3.20 ve E.Frankfurt galibiyeti 3.30. Toplam gol oyununda 2.5 Alt için 1.55, 2.5 Üst için 1.80 rakamları verilmiş.

Ligde kötü günler geçiren Schalke 04, 4 maçta 3 mağlubiyet 1 de beraberlik aldıktan sonra nihayet son hafta kazandı. Evlerinde Ingolstad’ı 1-0 yenerken, golü 90. dakikada buldular ve çok da umut verici bir oyun oynamadılar. Fakat böyle durumlarda bazen sadece kazanmak yeterli ve olumludur, ben de bu maça o gözle bakıyorum. 17 maçlık ilk yarıyı 10. sırada bitiren ekip, 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı. Bu 17 maçta 21 gol atıp, kalelerinde 19 gol gördüler. Genel anlamda maçlarının kısır geçtiğini söyleyebiliriz. Avrupa liginde gruptan lider olarak yükselip üst turda PAOK ile eşleştiler. Bu kura onlar adına kolay sayılır, en azından güç kıyaslaması yaptığımızda elemeleri muhtemel bir rakip. Kadronun en golcü oyuncularından Nabil Bentaleb milli maçlar sebebiyle yok. Yine kadronun değişilmez stoperlerinden Rahman Baba’da aynı sebepten takımını yalnız bırakacak. Bir diğer önemli isim Huntelaar da uzun süredir olduğu gibi bu maçta da oynayamayacak.

Eintracht Franfurt ise ligde son Avrupa basamağı olan 6. sırada yer alıyor. Bu sebeple önemli bir pozisyona sahipler ve buradan düşmek istemiyorlar. Son 5 haftadır kötü sonuçlar alıyorlar, 2 mağlubiyet, 2 beraberlik ve 1 de galibiyetleri var. Özellikle son hafta Leipzig karşısında 3-0’lık skorla hem maçı hem de kırmızı kart ile kalecileri Lukas Hradecky’i kaybettiler. 17 maçtan 8’ini kazanıp, 5 beraberlik alırken, 4 maçta sahadan mağlup ayrıldılar. Deplasmanlarda 9 maçta attıkları ve yedikleri gol 8’er tane. Onların da fazla yüksek skorlu maçları yok ve bu maça ciddi eksiklerle çıkacaklar. Üstte de belittiğim gibi kaleci Lukas Hradecky, orta sahanın tecrübeli ismi Szabolcs Huszti ve yine orta sahadan üretken oyuncu Marco Fabian önemli eksikler.

Hem Schalke’de hem de Frankfurt’ta önemli eksiklikler söz konusu. Zaten genel itibari ile fazla gol üretemeyen takımlar. Schalke’yi galibiyete biraz daha yakın görsem bile 2.5 Alt daha risksiz bir seçim olacaktır.

Tahmin: 2.5 ALT

Oran: 1.55

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Can Şentürk

Merhabalar. 1989 yılında Bursa'da dünyaya geldim. İlköğretim ve lise eğitimimi Bursa'da tamamladıktan sonra üniversite eğitimimi de Antalya Akdeniz Üniversitesinde tamamladım. Spora olan ilgim çocukluğumdan beri devam etmekte. Ortaokul zamanlarımda basketbol oynamaktaydım. Bursa il birinciliğine sahip takımımızın,30 dakika süre alan afacan 1 numarasıydım. Futbolda ise babamın da üstün ilgisinden dolayı yaklaşık 7 yaşımdan beri çeşit çeşit dijital platform üyelikleriyle sıkı bir izleyiciyim. Neredeyse Avrupa'nın üst düzey bütün liglerini keyifle takip ediyorum. Hep beraber güzel paylaşımlarda bulunmayı diler, saygılarımı sunarım.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir