Yenilikler
Anasayfa / BAHİS TAHMİNİ / Günün İddaa Kuponu (4) 08.10.2022

Günün İddaa Kuponu (4) 08.10.2022

TFF 1. Lig’i maçlarımdan oluşan 3 maçlık kuponumu sizler ile paylaşıyorum. Az hırs bol kazançlar diliyorum.

Bodrumspor Sakaryaspor: KGVAR, 1.58 (iddaa) – 1.75 (intobet); Türkiye 2.Lig’inden çıktıktan sonra lige iyi bir giriş yapan ve ilk 4 müsabakasından 10 puan toplamayı başaran Bodrumspor, son haftalarda düşüşe geçti. Son olarak Çaykur Rizespor deplasmanından 2-0 mağlubiyet ile ayrıldılar. İki takımında net pozisyon üretmekte zorlandıkları, daha çok orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmanın ikinci yarısında eline geçen az sayıda fırsatı iyi değerlendiren rakiplerine 2-0 kaybettiler. İsmet Taşdemir ve öğrencileri aldıkları mağlubiyet ile 11 puanda kaldılar ve ligde Manisa FK’nın averaj ile önünde 5. sırada yer aldılar. Bu hafta Sakaryaspor’u konuk edecekler ve evlerinde kazanarak 3 maçlık galibiyet özlemlerine son vermeye çalışacaklar. Karşılaşma öncesinde takımda he hangi bir eksiklik göze çarpmıyor. TFF 1. Lig’inin 7 haftası geride kalırken Sakaryaspor topladığı 12 puan ile Pendikspor’un averaj ile önünde 3. sırada yer alıyor. İlker Püren ve öğrencilerinin topladıkları bu 12 puanın 9’unu evlerinde aldıklarını belirtmek isterim. Son olarak konuk ettikleri Yeni Malatyaspor’u 3-1 mağlup etmeyi başardılar. Takımını galibiyete götüren isimlerin başında 2 gol atmayı başaran Kassongo vardı. Kongolu forvet attığı bu 2 gol ile 7 maç sonunda 7 gol barajına da ulaşmış oldu. Bu hafta Bodrumspor deplasmanına konuk olacaklar. Müsabakadan en azından 1 puan almaya çalışacaklar. Karşılaşma öncesinde takımda sakat veya cezalı oyuncu göze çarpmıyor. Bodrumspor bu sezon evinde oynadığı tüm mücadelelerde gol atmayı başardı. Sakaryaspor’da deplasmanda oynadığı 3 müsabakada da gol bulmayı bildi. Mücadelede karşılıklı goller seyredeceğimizi düşünüyorum.

Keçiörengücü Boluspor: KGVAR, 1.55 (iddaa) – 1.72 (intobet); Ligde oynadığı son 5 müsabakasından 13 puan almayı başaran Keçiörengücü, topladığı puanlar ile liderlik koltuğuna yükseldi. Son olarak Altınordu’yu deplasmanda 4-1 mağlup ettiler. Karşılaşmanın hemen başında yediği gol ile 1-0 geriye düşen Taner Taşkın’ın öğrencileri, çabuk toparlandılar ve arka arkaya buldukları goller ile devreye 3-1 önde girdiler. İkinci yarının 56. dakikasında Camara ile farkı 3’e çıkarttılar ve mücadeleyi de 4-1 kazandılar. Aldıkları galibiyet ile 14 puana ulaştılar ve ligde Eyüpspor’un averaj ile önünde liderlik koltuğunda yer aldılar. Bu hafta Boluspor’u konuk edecekler. Müsabakayı kazanarak galibiyet serilerine devam etmeye çalışacaklar. Karşılaşma öncesinde takımda sakat veya cezalı oyuncu göze çarpmıyor. TFF 1. Lig’inde son olarak Tuzlaspor’u konuk eden Boluspor, mücadeleden 0-0 beraberlik ile ayrıldı. Karşılaşma boyunca savunma güvenliğini bırakmayan ve daha çok kanatlardan yaptığı ataklar ile etkili olmaya çalışan Sait Karafırtınalar’ın öğrencileri, bunda başarılı olamadılar. En azından kalelerinde de gol görmediler ve başladığı gibi sona eren mücadelede rakipleri ile puanları paylaşarak sahadan ayrıldılar. Aldıkları beraberlik ile 11 puana ulaştılar ve ligde Manisa FK’nın averaj ile gerisinde 7. sırada kendilerine yer buldular. Bu hafta son haftaların formda takımı Keçiörengücü’ne konuk olacaklar. Açıkçası onları zorlu bir 90 dakika bekliyor olacak. Müsabaka öncesinde takımda her hangi bir eksiklik göze çarpmıyor. İki takımda ligde 4 haftadır kaybetmiyorlar. Boluspor bu sezon deplasmanda oynadığı 2 müsabakada da gol bulmayı başardı. Keçiörengücü’nün ise ligde oynadığı tüm müsabakalarda karşılıklı goller gerçekleşti. Ben yine her iki takımında skora katkı vermelerini bekliyorum.

Eyüpspor Manisa FK: KGYOK, 1.85 (iddaa) – 2.05 (intobet); Eyüpspor, TFF 1. Lig’inde son mücadelesinde Altay deplasmanına konuk oldu ve sahadan 0-0 beraberlik ile ayrıldı. İki takımında daha çok kenardan yaptığı ortalar ile etkili olmak istediği mücadelede, İbrahim Üzülmez’in öğrencileri topa daha hakim bir görüntü çizseler de çerçeveyi bulmakta zorlandılar ve mücadeleden 1 puana razı olarak ayrıldılar. Aldıkları beraberlik ile 14 puana ulaştılar ve ligde Keçiörengücü’nün averaj ile gerisinde 2. sıraya gerilediler. Bu hafta Manisa FK’yı konuk edecekler. Evlerinde kazanarak liderlik yolunda geçtiğimiz hafta kaybettikleri puanları telafi etmeye çalışacaklar. Rakipleri ligde 5 haftadır kaybetmiyor. İşlerinin çok da kolay olacağını sanmıyorum. Yine de kadro olarak rakiplerinde çok daha üstün bir kadroya sahip oldukları da aşikar. Müsabaka öncesinde takımda eksiklik göze çarpmıyor. Tecrübeli teknik adam Levent Eriş yönetiminde lige başlayan Manisa FK, ligde oynadığı son 5 mücadelesinde mağlubiyet yüzü görmedi. Son olarak Adanaspor’u evlerinde 3-2 mağlup etmeyi bildiler. Karşılaşmanın ilk yarısını 2-1 önde tamamlayan Ege temsilcisi, ikinci yarının son çeyreğini 10 kişi oynamasına rağmen karşılıklı gelen goller ile mücadeleden 3-2 galip ayrılmayı başardı. Aldıkları galibiyet ile 11 puana ulaştılar ve ligde 6. sırada kendilerine yer buldular. Bu hafta zorlu Eyüpspor deplasmanına konuk olacaklar. Karşılaşma öncesinde kırmızı kart cezası bulunan David Domgjoni takımdaki yerini alamayacak. Manisa FK, deplasmanlarda savunma güvenliğini ön planda tutan ve hızlı hücumlar ile etkili olmaya çalışan bir takım. Eyüpspor ise Bodrumspor deplasmanında 3-0 kaybettikten sonra savunmaya gereken önemi vermeye başladı. Müsabakada karşılıklı gollerin gerçekleşmeyeceğini düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 4.53

intobet Oranı: 6.17

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Ayaz Karacan

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …