Yenilikler
Anasayfa / BAHİS TAHMİNİ / Manchester City Tottenham İddaa Tahmini 10.09.2022

Manchester City Tottenham İddaa Tahmini 10.09.2022

İngiltere Premier Lig’de Cumartesi gününün kapanış maçı. Manchester City evinde, Tottenham ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 19.30’da start alacak ve Beın Sports kanalından ekranlara gelecek.

Manchester City bugün Tottenham karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Manchester City galibiyetine 1.37, beraberlik tercihine 5.45, Tottenham galibiyetine 8.40 oran veriyor. 

Manchester City Net Favori

Manchester City, geçtiğimiz hafta sonu Villa Park’da konuk olduğu Aston Villa karşısında 2 puan bıraktı. Erling Haaland’ın golüyle öne geçtiler ama Leon Bailey’in golüne engel olamadılar. 1-1’den sonra önemli pozisyonlar bulan Manchester City, Aston Villa kalecisi Emiliano Martinez’i geçemedi. Premier Lig’de bu sezon 6 hafta geride kaldı ve Manchester City’nin 14 puanı bulunuyor. 2 maçta puan kaybeden Manchester City, Etihad’da ise kolay kolay kaybetmiyor. Bu sezon Etihad’da oynadıkları 3 maçtan da galibiyet ile ayrıldılar. Hafta içi ise UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Sevilla’ya konuk olan Pep Guardiola’nın öğrencileri, rakibini 4-0 mağlup etmeyi başardı. Bu hafta ise Etihad’da Tottenham’ı konuk edecekler. Maçın net favorisi olan Manchester City’de Aymeric Laporte’un sakatlığı devam ediyor.

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Ruben Dias, John Stones, Joao Cancelo, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Ryad Mahrez, Erling Haaland

Tottenham İyi Başladı

Tottenham, bu sezon Premier Lig’de mağlubiyet yüzü görmedi. Antonio Conte’nin ekibi oynadığı 6 maçta 14 puan toplamayı başardı. Bugün karşılaşacakları Manchester City ile eşit puana sahipler. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Fulham’ı 2-1 mağlup etmeyi başardılar. Kane, yeni sezonda da gollerine devam ediyor ve Tottenham’ı sırtlıyor. Hafta içi ise UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Marsilya’yı konuk eden Londra ekibi, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı ve Şampiyonlar Ligi’ne 3 puan ile başladı. Richarlison, attığı 2 golle galibiyetin baş mimarı oldu. Bu hafta Premier Lig’de Manchester City’e konuk olacak Tottenham’da Lucas Moura’nın sakatlığı devam ediyor.

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Hugo Lloris, Ryan Sessegnon, Davinson Sanchez, Ben Davies, Eric Dier, Emerson Leite, Pierre Emile Hojbjerg, Dejan Kulusevski, Richarlison, Heung Min Son, Hary Kane

İddaa Tahmini

Manchester City, geçen hafta Villa Park’da 2 puan bırakmıştı. Hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Sevilla’yı 4 golle geçtiler. Manchester City, bu sezon Etihad’da oynadığı 3 maçı da kazanmayı başardı. Tottenham, Etihad’a namağlup geliyor ama Manchester City karşısında işleri bir hayli zor olacak. Tottenham, bu deplasmandan puan çıkartamaz. Manchester City’den 3 puan bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 1.22

Bets10 Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …