Yenilikler
Anasayfa / BAHİS TAHMİNİ / Günün İddaa Kuponu 08.09.2022

Günün İddaa Kuponu 08.09.2022

İddaa bülteninde yer alan maçlar arasından seçtiğim kuponumu sizler ile paylaşıyorum. Az hırs bol kazançlar diliyorum.

Molde Gent: MS 1, 1.80 (iddaa) – 2.05 (İntobet); Norveç Lig’inde mücadele eden Molde 51 puan ile en yakın rakibi Bodo Glimt’in 10 puan önünde liderlik koltuğunda oturuyor. Son olarak Bodo Glimt deplasmanına konuk oldular ve bu sezon şampiyonluktaki en büyük rakiplerini 4-1 mağlup ederek liderlik koltuğundaki yerlerini sağlamlaştırdılar. Markus Andreas yaptığı hat trick ile takımını galibiyete taşıyan isimlerin başında geldi. Bu hafta Avrupa Konferans Lig’i F Grubu ilk mücadelelerinde Gent’i konuk edecekler. Bundan önceki turda Avusturya temsilcisi Wolfsburger ile eşleşmişler ve evlerinde 1-0 yenildikleri rakiplerini deplasmanda 4-0 mağlup ederek grup aşamalarına isimlerini yazdırmışlardı. Karşılaşma öncesinde Molde cephesinde; Sheriff Sinyan ve Eirik Andersen’in sakatlıkları bulunuyor. Belçika Lig’inde mücadele eden Gent, son olarak Sporting Charleroi deplasmanına konuk oldu ve mücadeleyi 2-1 kaybetti. Karşılaşmanın ilk yarısına 1-1 beraberlik ile 10 kişi giren Hein Vanhaezebrouck’un öğrencileri, ikinci yarıda eksik olmanın da dezavantajı ile hücumda etkisiz kaldılar ve 73. dakikada da Adem Zorgane’nin golüne engel olamayarak mücadeleden 2-1 mağlup ayrıldılar. Bu hafta Avrupa Konferans Lig’i F Grubu’nda ilk maçlarına çıkacaklar. Onları zorlu bir 90 dakikanın beklediğini düşünüyorum. Bundan önceki turda Kıbrıs Rum Kesimi temsilcisi Omonia Nicosia ile eşleşmişler ve rakiplerine her iki karşılaşmada da 2-0 kaybederek sürpriz bir şekilde elenmişlerdi. Karşılaşma öncesinde Tarik Tissoudali, Elisha Owusu ve Julien de Sart’ın sakatlıkları bulunuyor. Gent’de işler yolunda gitmiyor. Avrupa Lig’inde kendilerinde kadro olarak çok daha düşük seviyede olan Omonia Nicosia’ya bile her iki karşılaşmayı da kaybederek elendiler. Molde’nin galibiyete yakın olduğunu düşünüyorum.

Austria Wien Hapoel Beer Shave: KGVAR, 1.52 (iddaa) – 1.70 (İntobet); Austria Wien bu sezon Avrupa’da yoluna Avrupa Lig’inden başlamıştı. Temsilcimiz Fenerbahçe ile Play Off Turu’nda eşleşen Avusturya temsilcisi, ilk mücadelede 4-1 yenildikleri rakiplerine, deplasmanda da 2-1 kaybederek turnuvaya veda ettiler. Artık yollarına Avrupa Konferans Lig’i Grup aşamalarından devam ediyorlar. Avusturya Lig’inde son mücadelelerinde Austria Lustenau’yu konuk ettiler ve sahadan 2-2 beraberlik ile ayrıldılar. Aldıkları beraberlik ile 6 puana ulaştılar ve ligde 9. sırada yer aldılar. Bu hafta Konferans Lig’inde Grup aşamalarında ilk maçlarına çıkacaklar. Karşılaşma öncesinde Austria Wien cephesinde, Muharem Huskovic ve Florian Wustinger sakatlıkları sebebiyle takımlarındaki yerlerini alamayacaklar. Avrupa Konferans Lig’ine 2. Turdan başlayan İsrail temsilcisi Hapoel Beer Sheva, sırası ile Dinamo Minsk, Lugano ve Universitatea Craiova’yı eleyerek Konferans Lig’inde Grup aşamalarına kaldılar. Ayrıca bu müsabakalarda hiç mağlubiyet almadıklarını da belirtmek isterim. 3 haftası geride kalan İsrail Lig’ine ise pek iyi başlayamadılar. Son olarak Maccabi Haifa’yı konuk ettikleri müsabakayı 2-1 kaybettiler. Aldıkları mağlubiyet ile 3 puanda kaldılar ve ligde 9. sırada yer aldılar. Bu hafta Avrupa Konferans Lig’i C Grubu ilk mücadelelerinde Austria Wien’e konuk olacaklar. Müsabakayı en azından kaybetmeden sahadan ayrılmaya çalışacaklar. Karşılaşma öncesinde Hapoel Beer Shave cephesinde sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. İki takımda güven veren takımlar değiller bu yüzden taraf bahsinden uzak duracağım. Hapoel Beer Shave deplasmanlarda gol bulma sıkıntısı yaşamıyor. Austria Wien’inde evinde gol bulmasını beklediğim müsabakada karşılıklı goller izleyeceğimizi düşünüyorum.

Hearts Başakşehir: MS 2, 2.00 (iddaa) – 2.20 (İntobet); Bu sezon Avrupa serüvenine Avrupa Lig’inden başlayan Hearts, Play Off Turu’nda Zürih ile eşleşmiş ve rakibine 2-1 ve 1-0’lık skorlar ile her iki karşılaşmada da kaybederek turnuvaya veda etmişti. Artık yollarına Avrupa Konferans Lig’i Grup’larından devam ediyorlar. İskoç temsilcisi kendi liginde son olarak Livingston deplasmanına konuk oldu ve mücadeleyi 1-0 kaybetti. Bu hafta Konferans Lig’inde A Grubu’nda ilk maçlarına temsilcimiz Başakşehir karşısına çıkacaklar. Karşılaşmayı kazanarak gruplara galibiyet ile başlamaya çalışacaklar. Fakat işlerinin Emre Belözoğlu ve öğrencileri karşısında hiç de kolay olmadığını düşünüyorum. Müsabaka öncesinde Hearts cephesinde, Craig Halkett sakatlığı sebebiyle; Jorge Grant ise kart cezasından dolayı takımlarındaki yerlerini alamayacaklar. Temsilcimiz Başakşehir, ligde son olarak Alanyaspor’u konuk ettiği mücadeleyi 2-0 kazanmayı başardı. Karşılaşma boyunca Alanyaspor’u kontrolü altında tutan ve net pozisyon vermemeye çalışan Emre Belözoğlu ve öğrencileri her iki yarıda da buldukları 1’er gol ile müsabakadan 2-0 galip ayrıldılar. Karşılaşmada sonradan oyuna dahil olan yeni transferler Bernard Traore ve Philippe Keny gösterdikleri performanslar ile sonraki dönem için oldukça ümit verdiler. Aldıkları galibiyet ile 10 puana ulaştılar ve ligde Fenerbahçe’nin averaj ile gerisinde 4. sırada yer aldılar. Ayrıca 1 maçlarının da eksik olduğunu belirtelim. Bu hafta Avrupa Konferans Lig’inde Hearts deplasmanına çıkacaklar. Açıkçası galibiyete yakın olduklarını düşünüyorum. Bundan önceki Avrupa Konferans Lig’i Play Off Turu’nda Royal Antwerp gibi çok daha güçlü bir takımı 1-1’in rövanşında deplasmanda 3-1 mağlup ederek grup aşamalarına kalmışlardı. Karşılaşma öncesinde takımda sakat veya cezalı oyuncu göze çarpmıyor.  Başakşehir alan savunmasını çok iyi yapıyor. Süper Lig’de oynadıkları 4 müsabaka sonucunda kalelerinde gol dahi görmediler. Ayrıca takıma yeni katılan Bernard Traore ve Philippe Keny hızlı isimler. Onların da katkıları ile galibiyete uzanmalarını bekliyorum.

Toplam İddaa Oranı: 5.47

intobet Oranı: 7.66

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Ayaz Karacan

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …