Yenilikler
Anasayfa / BAHİS TAHMİNİ / Konyaspor Fenerbahçe İddaa Tahmini 29.08.2022

Konyaspor Fenerbahçe İddaa Tahmini 29.08.2022

Spor Toto Süper Lig’de Pazartesi günü 2 maç var. Sezona iyi bir giriş yapan Fenerbahçe deplasmanda, Konyaspor’a konuk olacak. Karşılaşma saat 19.15’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

Konyaspor ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Konyaspor kazanır 3.40, beraberlik 3.75, Fenerbahçe kazanır ise 2.16 olarak açıklanmış.

Konyaspor Farklı Kazandı

Konyaspor, Süper Lig’de ilk 2 haftadan galibiyet çıkartamamıştı. İlk hafta Ankaragücü deplasmanında golsüz berabere kalan Yeşil Beyazlılar, 2. Hafta ise Başakşehir’i konuk etti ve bu karşılaşmadan da golsüz beraberlik ile ayrıldı. Geçtiğimiz hafta ise İstanbulspor deplasmanında sezonun ilk galibiyetini aldılar. Rakibini 4-0 ile geçen İlhan Palut’un ekibi, biraz olsun moral buldu. Süper Lig’de ilk 3 haftada maç kaybetmeyen Konyaspor, bu hafta Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Konyaspor’un sahasındaki yenileme çalışmaları sebebiyle maçın Eskişehir’de oynanacağını belirtelim. Fenerbahçe maçı öncesinde Konyaspor’da Amilton ve Oğulcan Ülgün’ün sakatlıkları devam ediyor.

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Ibrahim Sehic, Ahmet Oğuz, Francisco Calvo, Adil Demirbağ, Guilherme, Bruno Paz, Endri Cekici, Robert Muric, Zymer Bytyqi, Paul Jose Mpoku, Muhammet Demir

Fenerbahçe’de Yüzler Gülüyor

Fenerbahçe’de yüzler gülüyor. Süper Lig’de Avrupa Ligi’nde üst üste galibiyetler alan Sarı Lacivertliler, geçtiğimiz hafta Kadıköy’de konuk ettiği Adana Demirspor’u 4 golle geçmişti. Enner Valencia önderliğinde 4-2 kazanmayı başaran Fenerbahçe, Süper Lig’de puanını 7’ye yükseltti. Özellikle hücum anlamında müthiş bir üretkenlik yakalayan Fenerbahçe, 3 haftada sonunda 13 gol attı ve Süper Lig’in en fazla gol atan takımı oldu. Avrupa Ligi’nde de Austria Wien’i 4 golle geçen Jorge Jesus’un ekibi, bu hafta Süper Lig’de Konyaspor’a konuk olacak. Maçın favorisi olarak gösterilen Fenerbahçe’de Serdar Aziz, Bruma ve Nazım Sangare’nin sakatlıkları devam ediyor. Pelkas ve Mergim Berisha ise kadroda yer almıyor.

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Bright Osayi Samuel, Gustavo Henrique, Atila Szalai, Ferdi Kadıoğlu, Willian Arao, Miha Zajc, Joshua King, Emre Mor, Lincoln, Enner Valencia

İddaa Tahmini

Fenerbahçe, son haftalarda önemli galibiyetler aldı. Adana Demirspor, tam bir sınav maçıydı ve sınavı başarıyla geçtiler. Avrupa Ligi’nde de gruplara kalan Sarı Lacivertliler, çıkışını devam ettiriyor. Konyaspor, geçen hafta kazandı ama tam anlamıyla hazır değiller. Konyaspor, kolay bir rakip değil. Hızlı ve teknik kapasitesi yüksek oyuncular var. Fenerbahçe, bu maçta da gol yiyebilir. En az 3 gol izleyeceğimiz zevkli bir karşılaşma olur.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.46

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Konyaspor, haftayı 3 puan ile kapattı. Fenerbahçe’yi iç sahada 1-0 mağlup ettiler ve gol yememe serisini devam ettirdiler.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …