Yenilikler
Anasayfa / BAHİS TAHMİNİ / Bodo/Glimt Sarpsborg İddaa Tahmini 09.07.2022

Bodo/Glimt Sarpsborg İddaa Tahmini 09.07.2022

Bodo/Glimt sahasında Sarpsborg‘u konuk edecek. 9 Temmuz Cumartesi günü Norveç Eliteserien Ligi‘nde bizleri bekleyen mücadele, Türkiye saati ile 17:00’de başlarken, nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Bets10, Bodo/Glimt galibiyetine 1.52, beraberliğe 5.00, Sarpsborg galibiyetine ise 5.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.40, 2.5 Alt 3.00 olarak verilmiş.

Bodo/Glimt Lige Galibiyetle Dönüyor

Norveç Eliteserien Ligi’nin son şampiyonu Bodo/Glimt, yeni sezona iyi bir başlangıç yapamamış ve zirve yarışından uzak kalmıştı. UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’nun ilk maçında Kl Klaksvik ile evinde karşı karşıya gelen Kjetil Knutsen ve öğrencileri, 3-0’lık galibiyetle tur kapısını araladı. Sezonun en iyi performansını devler sahnesinde ortaya koyan Bodo/Glimt, Norveç Eliteserien Ligi’nde ise son haftayı Odds BK deplasmanında 3-2’lik mağlubiyetle noktaladı. 2-0’lık Kristiansund ve Aalesund galibiyetlerinin ardından, deplasmanda beklenmedik bir puan kaybı yaşayan ev sahibi, liderin 11 puan gerisine düştü. Ligde yeniden yükselişe geçmek isteyen Bodo/Glimt, UEFA Şampiyonlar Ligi’nden yorgun ama moralli dönüyor. Ligin aksine devler sahnesinde harika bir futbol ortaya koyan Bodo/Glimt, yeniden ligde yükselişe geçecek güçte olduğunu bizlere ispatladı. Ev sahibinde karşılaşma öncesi Lasse Nordas ve Morten Konradsen’in sakatlıkları devam ediyor.

Sarpsborg Yeniden Yükselişte

Konuk ekip Sarpsborg ise son haftalarda yükselen performansıyla dikkat çekiyor. Norveç Eliteserien Ligi’nde son 4 haftadan 3 galibiyet, 1 mağlubiyet alan Mikael Stahre’nin öğrencileri, ilk 12 haftalık fikstürde istikrarlı bir performans ortaya koyamasa da, zaman zaman yakaladığı yükselişle üst sıraları zorlamaya devam ediyor. 4 maçlık yenilmezlik serisinin ardından, üst üste 3 mağlubiyetle düşüşe geçen Sarpsborg, yeniden yükselişte. 19 puanla 5. sırada yer alan konuk ekip, özellikle son haftalarda bol gollü maçlara imza atıyor. Saprsborg’un çıktığı son 6 maçın tamamında 2.5 gol barajı aşıldı. Konuk ekip 6 maçın 5’inde kalesini gole kapatamazken, tüm rakiplerine karşı gol bulmayı başardı. Sarpsborg cephesinde bu hafta Simen Nilsen kart cezalısı. Anders Kristiansen ve Joachim Thomassen’in ise sakatlıkları devam ediyor.

İddaa Tahmini

Norveç Eliteserien Ligi’nde istikrarlı bir performans grafiği ortaya koymasa da, 12 haftadır iyi hücum performansları sergileyen Bodo/Glimt ve Sarpsborg, bu hafta gollerine galibiyet adına devam edecektir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.34

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, ev sahibi Bodo/Glimt rahat bir galibiyet aldı. Ev sahibi 4 golle kazanırken, Sarpsborg’a sadece 1 gol şansı verdi. Kazananları tebrik ederiz.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Samet Yalica

İlköğretimimi Ankara'da tamamladım. Babamın görev yerinin değişmesinden dolayı Lise eğitimimi Egenin incisi İzmir'de tamamlamak zorunda kaldım. Lise çağlarımda Altay takımı ile tanıştım, burada futbola olan ilgimden dolayı altyapıda 2 yıl futbol eğitimi aldım. Futbola olan ilgim bununla kalmadı katlanarak büyüdü. En çok ilgimi çeken ligler Almanya Bundesliga, Fransa Lig 1 ve Türkiye Ligleri.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …