Yenilikler
Anasayfa / BAHİS TAHMİNİ / KuPS Kuopio Oulu İddaa Tahmini 22.06.2022

KuPS Kuopio Oulu İddaa Tahmini 22.06.2022

Finlandiya Veikkausliiga‘nın lideri KuPS Kuopio, 22 Haziran Çarşamba akşamı sahasında Oulu‘yu konuk edecek. Türkiye saati ile 18:00’de sahne alacak mücadele, nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Bets10, KuPS Kuopio galibiyetine 1.40, beraberliğe 4.75, Oulu galibiyetine ise 8.50 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.19, beraberliğe 4.10, konuk ekibe ise 7.25 oran veriyor.

KuPS Kuopio İlk Mağlubiyetini Aldı

Lider ilk mağlubiyetini aldı. Finlandiya Veikkausliiga’da ilk 10 haftaya damga vurmayı başaran KuPS Kuopio, milli araya namağlup bir seriyle lider girmeyi başarırken, bu sezon ligde ilk mağlubiyetini milli ara dönüşünde aldı. İlk 10 haftadan 8 galibiyet, 2 beraberlikle 26 puan toplamayı başaran Simo Valakari’nin öğrencileri, geçtiğimiz hafta Honka deplasmanına konuk olurken, sahadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. İlk kez rakip fileleri havalandırmayı başaramayan ev sahibi, mücadelenin 73. dakikasından itibaren Daniel Carrillo’nun kırmızı kartıyla birlikte 10 kişi mücadele etti. Geçtiğimiz haftaya kadar ligin en iyi hücum ve savunma performansını sergileyen KuPS Kuopio, en yakın rakibi HJK Helsinki’ye yakalandı. Averaj farkıyla liderlik koltuğunda oturan ev sahibi, iç sahada eski günlerine geri dönmek istiyor. Ev sahibinde Daniel Carrillo kart cezalısı.

Oulu 3’te 3 Yaptı

Oulu, milli aradan galibiyetle dönerek lider ile arasındaki puan farkını azaltmayı başardı. Milli ara öncesi Finlandiya Veikkausliiga sahnesinde Lahti ve SJK engellerini gol yemeden geçen ve 6 puan toplamayı başaran konuk ekip, milli ara dönüşünde ise HJK Helsinki’yi deplasmanda 1-0 mağlup etti. Liderin en yakın takipçisini Michael Lopez’in tek golüyle mağlup eden Oulu, 3’te 3 yapmayı başarırken, lider ile arasındaki puan farkını 8’e indirdi. Son 7 haftada sadece 1 mağlubiyet alan Oulu, lider karşısına moralli çıkacak. Rakibine sezonun ilk yarısında farklı skorla kaybeden konuk ekip, iç saha avantajına rağmen rakibi karşısında hiçbir varlık gösteremedi. Bu hafta lider ile arasındaki puan farkını 4’e indirmek isteyen Oulu, sürpriz bir galibiyeti hedefliyor. Konuk ekipte Dennis Salanovic’in sakatlığı devam ediyor.

İddaa Tahmini

Finlandiya Veikkausliiga’nın lideri ilk mağlubiyetini aldı. Liderlik koltuğu tehlikeye giren KuPS ve liderin yakın takipçilerinden Oulu’nun bu hafta karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum. İki takımda şampiyonluk yarışında kalmak istiyor.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.94

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 2.15

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, lider KuPS Kuopio galibiyetlerine geri dönmeyi başardı ve Finlandiya Veikkausliiga’da liderliğini sürdürdü. Kazananları tebrik ederiz.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Samet Yalica

İlköğretimimi Ankara'da tamamladım. Babamın görev yerinin değişmesinden dolayı Lise eğitimimi Egenin incisi İzmir'de tamamlamak zorunda kaldım. Lise çağlarımda Altay takımı ile tanıştım, burada futbola olan ilgimden dolayı altyapıda 2 yıl futbol eğitimi aldım. Futbola olan ilgim bununla kalmadı katlanarak büyüdü. En çok ilgimi çeken ligler Almanya Bundesliga, Fransa Lig 1 ve Türkiye Ligleri.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …