Yenilikler
Anasayfa / BAHİS TAHMİNİ / Bragantino Coritiba İddaa Tahmini 16.06.2022

Bragantino Coritiba İddaa Tahmini 16.06.2022

Brezilya Serie A’nın 12. haftasında, Bragantino sahasında, Coritiba’yı ağırlayacak. Karşılaşma 01.00’da başlayacak ve bilyoner.com’dan canlı olarak izlenebilecek.

Bragantino ile Coritiba, arasındaki Brezilya Serie A mücadelesi öncesi Bets10 tarafından belirlenen bahis oranlarına göz atacak olursak; Bragantino galibiyeti 1.75, beraberlik 3.60, Coritiba galibiyeti 4.75 olarak belirlendiğini göreceğiz.

Bragantino Puanları Paylaştı

Bragantino ligde son mücadelesinde Cuiaba deplasmanına konuk oldu ve sahadan 1-1 beraberlik ile ayrıldı. Karşılaşmanın ilk yarısında Artur’un golü ile 1-0 öne geçen Mauricio Barbieri’nin öğrencileri, devre biterken yedikleri penaltı golü ile soyunma odalarına beraberlik ile girdiler. İkinci yarıda daha atak gözüken rakiplerine karşı en azından skoru korumayı başardılar ve mücadeleden 1 puan ile ayrıldılar. Aldıkları beraberlik ile 14 puana yükseldiler ve ligde Santos’un averaj ile gerisinde 12. sırada yer aldılar. Bu hafta Coritiba’yı konuk edecekler. Evlerinde kazanarak çıkışa geçmeye çalışacaklar. Sezon içerisinde Brezilya Serie A’da iç saha maçlarına göz attığımızda; 2 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyet aldıklarını görüyoruz. Karşılaşma öncesinde Carlos Eduardo sakatlığı sebebiyle takımdaki yerini alamayacak.

Coritiba Evinde Kaybetti

Son  mücadelesinde Palmeiras’a evinde 2-0 kaybeden Coritiba bu sezon ligde evindeki ilk mağlubiyetini de almış oldu. Güçlü rakibi karşısında devreye 1-0 geride giren Gustavo Vazquez’in öğrencileri, oyun olarak dengede geçen ikinci yarıda kalelerinde 1 gol daha gördüler ve mücadeleyi 2-0 kaybettiler. Aldıkları mağlubiyet ile 15 puanda kaldılar ve ligde 7. sırada yer aldılar. Bu hafta Bragantino deplasmanına konuk olacaklar. Sezon içerisinde ligde dış saha performanslarına göz attığımızda; 2 beraberlik, 3 mağlubiyet aldıklarını görüyoruz. Karşılaşma öncesinde Thonny Anderson kart cezasından dolayı; Willian Farias, Egidio, Leo Gamalho, Alex Muralha, Andry Ramos, Warley ve Matheus Alexandre sakatlıkları sebebiyle takımlarındaki yerlerini alamayacaklar.

İddaa Tahmini

Coritiba’nın bu sezon deplasmanlardaki performansı iç açıcı değil. Ayrıca sakatlıklardan dolayı da son haftalarda düşüşe geçtiler. Bragantino’nun evinde galibiyete yakın olduğunu düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.51

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.68

Maç Sonucu: 4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Erken goller ile hareketlenen oyunda Bragantino eline geçen fırsatları iyi değerlendirdi ve mücadeleyi 4-2 kazanmayı bildi.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Ayaz Karacan

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Borussia Dortmund PSG İddaa Tahmini 01.05.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Borussia Dortmund evinde, PSG ile karşı karşıya gelecek. …

Günün İddaa Kuponu Futbotr.com

Günün İddaa Kuponu 30.04.2024

30 Nisan 2024 tarihli maçlar arasından seçtiğim kuponumu sizler ile paylaşıyorum. Az hırs bol kazançlar …