Yenilikler
Anasayfa / BAHİS TAHMİNİ / Finlandiya Bosna Hersek İddaa Tahmini 04.06.2022

Finlandiya Bosna Hersek İddaa Tahmini 04.06.2022

UEFA Uluslar Lig’i B Lig Grup 3’te, Finlandiya evinde, Bosna Hersek’i ağırlayacak. Müsabaka Helsinki Olympic Stadium’da oynanacak ve karşılaşma 19.00’da başlayacak.

Finlandiya ve Bosna Hersek arasında oynanacak UEFA Uluslar Lig’i B Lig Grup 3 mücadelesi öncesi Bets10 tarafından açıklanan bahis oranlarına baktığımızda; Finlandiya galibiyeti 2.65, beraberlik 3.20, Bosna Hersek galibiyeti 2.85 olarak belirlendiğini görüyoruz.

Finlandiya İstikrarsız

Finlandiya, en son Dünya Kupası Avrupa Elemelerinde mücadele etti. D Grubu’nda Bosna Hersek, Ukrayna, Kazakistan ve Fransa’nın bulunduğu grubu 11 puan ile 3. sırada tamamladılar. Ardından Uluslar Lig’ine hazırlanmak için mart ayında 2 dostluk mücadelesi yaptılar. Bunlardan ilkinde İzlanda ile 1-1 berabere kaldılar. İkincisinde ise Slovakya’ya 2-0 kaybettiler. Bu hafta Uluslar Ligi’nde B Lig Grup 3’de, Bosna Hersek ile karşı karşıya gelecekler. En son Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde de iki takım aynı grupta yer almışlardı. Finlandiya’nın evinde oynanan müsabaka 2-2 sona ermişti. Ayrıca Markku Kanerve’nın öğrencileri, deplasmanda rakiplerini 3-1 mağlup etmeyi bilmişlerdi. Karşılaşma öncesinde takımda sakat veya cezalı oyuncu göze çarpmıyor.

Bosna Hersek Düşüşte

Bosna Hersek futbolunun son yıllarda düşüş içerisinde olduğunu söyleyebilirim. Son olarak Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde D Grubu’nu 7 puan ile 4. sırada tamamladılar ve Dünya Kupası’na gitme şanslarını kaybettiler. Turnuvanın ardından 3 hazırlık müsabakası yaptılar. Bu karşılaşmalarda ABD ve Gürcistan’a 1-0’lık skorlar ile kaybettikten sonra, Lüksemburg’u 1-0 yenmeyi başardılar. Bu hafta Uluslar Lig’i B Lig Grup 3’de Finlandiya deplasmanına çıkacaklar. Bundan önceki düzenlenen Uluslar Ligi’nde A Lig’i Grup 1’i galibiyet alamadan 2 puan ile son sırada tamamlayarak B Lig’ine düşmüşlerdi. Karşılaşma öncesinde takımda her hangi bir eksiklik göze çarpmıyor.

İddaa Tahmini

İki takım arasında oynanan Avrupa Şampiyonası Elemeleri ve Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde oynanan son 3 müsabakada 3.5 gol barajı aşıldı. Ben gollü bir müsabaka izleyeceğimizi ve en azından 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.97

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 2.30

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı atakların ve pozisyonların yaşandığı mücadele karşılıklı gelen goller ile 1-1 sona erdi taraflar puanları paylaşarak sahadan ayrıldılar.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Ayaz Karacan

Mutlaka bakın

Günün İddaa Kuponu Futbotr.com

Günün İddaa Kuponu (2) 29.04.2024

29 Nisan Pazartesi gününün bülteninde güvendiğim maçlardan oluşan 2 maçlık kuponum hazır. Herkese bol şans.  Barcelona – …

Günün İddaa Kuponu Futbotr.com

Günün İddaa Kuponu 29.04.2024

İddaa bülteninde yer alan güvendiğim maçlar arasından seçtiğim kuponumu sizler ile paylaşıyorum. Az hırs bol …