Yenilikler
Anasayfa / BAHİS TAHMİNİ / Günün İddaa Kuponu (4) 07.05.2022

Günün İddaa Kuponu (4) 07.05.2022

Banko maçlarımdan oluşan 3 maçlık kuponumu sizler ile paylaşıyorum. Az hırs bol kazançlar diliyorum.

PEC Zwolle Utrecht: KGVAR, 1.50 (iddaa) – 1.70 (Bets10); Hollanda Ligi’nin 31 haftası geride kalırken 26 puanı bulunan PEC Zwolle, düşme hattında 16. sırada yer alıyor. Düşme hattının üzeri ileri aralarında 3 puanlık fark bulunuyor. Son olarak lider Ajax ile karşılaştılar ve güçlü rakiplerine direnemeyerek sahadan 3-0 mağlup ayrıldılar. Bu hafta Utrecht’i ağırlayacaklar. Ligde kalmak istiyorlar ise son 3 müsabakalarında puan kaybını minimuma indirmeleri gerekiyor. Özellik ile son mücadelelerinin de PSV Eindhoven ile olduğunu düşünürsek, bu hafta tek hedeflerinin evlerinde galibiyet olması gerekiyor. Bu bilinç ile mücadele edeceklerini düşünüyorum. Sezon içerisinde ligde iç saha maçlarına göz attığımızda; 3 galibiyet, 4 beraberlik, 8 mağlubiyet aldıklarını görüyoruz. Karşılaşma öncesinde Samir Lagsir ve Sam Kersten’in sakatlıkları bulunuyor. Ligde 6 haftadır galibiyete hasret kalan Utrecht, son olarak NEC Nijmegen’i ağırladı ve sahadan 1-0 galip ayrılan taraf oldu. Karşılaşmada her iki yarıda da rakibine göre üstün bir oyun ortaya koyan Rick Kruijs’in öğrencileri, 77. dakikada aradıkları golü Douvikas ile buldular ve 3 puana uzanmayı başardılar. Aldıkları galibiyet ile 45 puana yükseldiler ve ligde 7. sırada yer aldılar. Bu hafta PEC Zwolle deplasmanına çıkacaklar. Hollanda Ligi’nde bu sezon deplasman maçlarına göz attığımızda; 4 galibiyet, 4 beraberlik, 7 mağlubiyet aldıklarını görüyoruz. Müsabaka öncesinde Tommy St. Jajo ve Naoki Maeda sakatlıkları sebebiyle takımlarındaki yerlerini alamayacaklar. İki takımın kendi aralarında oynadıkları ligdeki son 6 müsabakalarında da karşılıklı goller gerçekleşti. Ben yine iki takımında skora katkı verdikleri bir mücadele izleyeceğimizi düşünüyorum.

Hibernian Aberdeen: 2.5 ALT, 1.38 (iddaa) – 1.57 (Bets10); İskoçya Premier Ligi’nde Küme Düşme Grubu’nda ilk maçında St. Mirren deplasmanından 1-0 galip ayrılan Hibernian, son olarak konuk olduğu Livingston deplasmanından 1-0 mağlup ayrılan taraf oldu. Karşılaşma boyunca uzaktan şutlar ile rakip kaleyi yoklayan Shaun Maloney’in öğrencileri, ikinci yarıda yedikleri golü çıkartamayınca sahadan boyunları bükük ayrıldılar. Aldıkları mağlubiyet ile 41 puanda kaldılar ve 6 takımlı grupta Livingston’un 3 puan gerisinde 2.sırada yer aldılar. Bu hafta Aberdeen’i konuk edecekler. Normal sezonda rakipleri ile iç sahada oynadıkları müsabakayı 1-0 kazanan taraf olmuşlardı. Müsabaka öncesinde Christian Doidge, Kevin Nisbet, Kyle Magennis ve Chris Cadden sakatlıkları sebebiyle takımlarındaki yerlerini alamayacaklar. Ligde 3 haftadır galibiyete hasret kalan Aberdeen, son mücadelesinde Dundee FC’yi 1-0 mağlup etmeyi başardı. Karşılıklı atakları ve pozisyonların yaşandığı ilk yarıda gol sesi çıkmayınca taraflar devreye 0-0 beraberlik ile girdiler. İkinci yarıda oyunun üstünlüğünü eline almayı başaran Jim Goodwin’in öğrencileri, 73. dakikada Lewis Ferguson’un penaltıdan attığı gol ile 1-0 öne geçtiler. Kalan bölümlerde de skoru koruyarak 3 puana uzandılar. Aldıkları galibiyet ile 39 puana ulaştılar ve grupta 3. sırada kendilerine yer buldular. Bu hafta Hibernian deplasmanına konuk olacaklar. Müsabakayı kazanarak istikrar yakalamaya çalışacaklar. Normal sezonda dış saha performanslarına göz attığımızda; 2 galibiyet, 5 beraberlik, 10 mağlubiyet aldıklarını görüyoruz. Karşılaşma öncesinde Michael Devlin ve Matthew Kennedy sakatlıkları sebebiyle takımlarındaki yerlerini alamayacaklar.  İki takımda istikrarsız sonuçlar alıyorlar. Bu yüzden taraf bahsinden uzak duracağım. Gol yollarında çok da etkili olmayan iki takımın mücadelesinde 2.5 gol barajının aşılmayacağını düşünüyorum.

Estoril Moreirense: KGVAR, 1.60 (iddaa) – 1.80 (Bets10); Portekiz Ligi’nde son mücadelesinde Famalicao deplasmanına çıkan Estoril, müsabakayı 3-1 kaybederek galibiyet özlemini 6 maça çıkarttı. Karşılaşmada erken 10 kişi kalan Bruno Pinheiro’nun öğrencileri, devreye de 1-0 geride girdiler. İkinci yarıda Rui Fonte ile 1 gol bulmalarına rağmen eksik olmalarının da dezavantajı ile kalelerinde 2 gol daha gördüler ve mücadeleyi 3-1 kaybettiler. Aldıkları mağlubiyet ile 36 puanda kaldılar ve ligde Boavista’nın averaj ile gerisinde 11. sıraya düştüler. Bu hafta Moreirense’yi konuk edecekler. Ligde bu sezon iç saha performanslarına göz attığımızda; 3 galibiyet, 8 beraberlik, 5 mağlubiyet aldıklarını görüyoruz. Müsabaka öncesinde Nahuel Ferraresi kart cezasından dolayı; Lucas Africo ise sakatlığı sebebiyle takımlarındaki yerlerini alamayacaklar. Ligde düşme hattında yer alan Moreirense, son mücadelesinde Boavista’ya evinde 2-1 kaybetti. Aldıkları bu mağlubiyet ile ligde kalma yolunda büyük bir yara almış oldular. Puan cetveline baktığımızda 26 puanlarının olduğunu ve düşme hattının üzeri ile aralarında 4 puanlık farkın bulunduğunu görüyoruz. Ligde kalan 2 müsabakalarına da galibiyet için çıkarak, rakiplerinin de puan ya da puanlar kaybetmelerini bekleyecekler. Bu hafta Estoril deplasmanında tek hedefleri 3 puan olacak. Sezon içerisinde ligde dış saha performanslarına göz attığımızda; 2 galibiyet, 5 beraberlik, 9 mağlubiyet aldıklarını görüyoruz. Müsabaka öncesinde Paulinho kart cezasından dolayı takımdaki yerini alamayacak. Moreirense’nin ligde kalmak istiyor ise galibiyetten başka seçeneği yok. Müsabakayı kazanırlar mı bilemiyorum ama gol bulacaklarını düşünüyorum. Estoril’de evinde gol atar ve müsabakada karşılıklı goller izleriz.

Toplam İddaa Oranı: 3.31

Bets10 Oranı: 4.80

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Ayaz Karacan

Mutlaka bakın

UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Fiorentina Club Brugge Bahis Tahmini (2) 02.04.2024

UEFA Avrupa Konferans Lig’i yarı final etabında Fiorentina ve Club Brugge ekipleri kozlarını paylaşacak. Bu …

UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Fiorentina Club Brugge İddaa Tahmini 02.05.2024

UEFA Avrupa Konferans Lig’i Yarı Final ilk mücadelesinde; İtalya temsilcisi Fiorentina ile Belçika temsilcisi Club …