Yenilikler
Anasayfa / BAHİS TAHMİNİ / Portekiz Kuzey Makedonya İddaa Tahmini (2) 29.03.2022

Portekiz Kuzey Makedonya İddaa Tahmini (2) 29.03.2022

2022 Dünya Kupası‘na gidecek son takımlar belli oluyor. 29 Mart Salı akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak olan Play Off Final mücadelesinde, Portekiz ile Kuzey Makedonya karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus.

Estádio do Dragão’nun ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Portekiz galibiyetine 1.20, beraberliğe 6.50, Kuzey Makedonya galibiyetine ise 19.00 oran belirlemiş durumda.

Portekiz Eksiklere Rağmen Kazandı

2022 Dünya Kupası yolunda dev bir adım atan Portekiz, yarı final turunda Türkiye’yi saf dışına itmeyi başarırken, sürpriz bir sonuçla birlikte final turunda Kuzey Makedonya ile eşleşti. İtalya’nın veda etmesiyle birlikte 2022 Dünya Kupası’na katılması beklenilen Portekiz milli takımı, Türkiye karşısında zaman zaman zor anlar yaşsa da, 90 dakika sona erdiğinde 3-1’lik galibiyetle tur atlamayı başardı. A Grubu’nun son maçında yediği son dakika golüyle liderliği Sırbistan’a kaptıran Portekiz, Türkiye karşısında da son dakikalarda zor anlar yaşarken, Burak Yılmaz’ın kaçırdığı penaltının ardından, Fernando Santos’un öğrencileri farkı 2’ye çıkararak, rahat bir nefes aldı. A Grubu’nda 8 haftalık fikstürü tek mağlubiyetle noktalayan ev sahibi, kolay maç kaybetmezken, Türkiye karşısında önemli eksiklere rağmen kazanmayı başardı. Ev sahibinde Pepe, Ruben Dias, Joao Cancelo, Nelson Semedo, Renato Sanchez, Ruben Neves ve Anthony Lopes’in yokluğuna rağmen gelen galibiyet, Portekiz’de yüzleri güldürdü. Ev sahibinde Pepe, Lopes ve Neves’in bu hafta kadroda yer alması beklenmiyor.

Kuzey Makedonya’dan Tarihi Galibiyet

Kuzey Makedonya, 2022 Dünya Kupası hayallerinden sadece 90 dakika uzaklıkta. EURO 2020’de gruptaki performansıyla dikkat çekmeyi başaran Kuzey Makedonya, gruptan çıkmayı başarmasa dahi, ortaya koyduğu mücadeleyle umut vaad etmişti. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri J Grubu’nu ise Almanya’nın ardından 2. sırada tamamlayan ve Play Off hakkı elde eden konuk ekip, zor bir kura ile karşı karşıya kalsa da, tarihi bir zaferle final biletini cebine koydu. Zorlu İtalya deplasmanında son dakika golüyle galip çıkmayı başaran Igor Angelovski’nin öğrencileri, Eljif Elmas ve Kostadinov ‘un yokluğunda son Avrupa şampiyonunu eledi. Rakip kaleye 2. isabetli şutunu 90. dakikada atabilen Kuzey Makedonya’da galibiyeti getiren gol Aleksandar Trajkovski’den enfes bir vuruşla geldi. Tarihinde ilk kez Dünya Kupası’na katılmak isteyen Kuzey Makedonya, Portekiz karşısında bir kez daha tarihi bir zafer arayacak.

İddaa Tahmini

2022 Dünya Kupası’na sadece 90 dakika uzaklıkta olan Portekiz ve Kuzey Makedonya, yarı final maçında sergiledikleri futbol ve aldığı galibiyetlerle kolay lokma olmadığını ispatladı. Dünya Kupası’na gitmek isteyen iki takımında dev maçta gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 2.45

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 2.60

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bruno Fernandes golleriyle Portekiz’i galibiyete taşıdı ve ev sahibi 2022 Dünya Kupası’na katıldı. Kuzey Makedonya büyük bir sürprizle final bileti alırken, Portekiz engeline takıldı.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Samet Yalica

İlköğretimimi Ankara'da tamamladım. Babamın görev yerinin değişmesinden dolayı Lise eğitimimi Egenin incisi İzmir'de tamamlamak zorunda kaldım. Lise çağlarımda Altay takımı ile tanıştım, burada futbola olan ilgimden dolayı altyapıda 2 yıl futbol eğitimi aldım. Futbola olan ilgim bununla kalmadı katlanarak büyüdü. En çok ilgimi çeken ligler Almanya Bundesliga, Fransa Lig 1 ve Türkiye Ligleri.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …