Yenilikler
Anasayfa / Fenerbahçe / Hazırlık Mücadeleleri Fenerbahçe Partizan Maç Analizi

Hazırlık Mücadeleleri Fenerbahçe Partizan Maç Analizi

Liglerin araya girmesi ile takımlar hazır kalmak için hazırlık mücadeleleri oynuyor. 11 ocak çarşamba günü oynanılacak mücadelede temsilcimiz Fenerbahçe Partizan takımını ağırlayacak. Türkiye saati ile 20:00’da başlayacak mücadele teve2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Hazırlık mücadeleleri oynanıyor ve maça ev sahipliği yapan taraf temsilcimiz Fenerbahçe. Sezona kötü başlayan ekip Dick Advocaat ile birlikte yükseliş içerisine girdi. Ligde ilk haftalar puan kaybı yaşayan sarı lacivertliler ilerleyen haftalarda takım olgusunu oluşturdu ve önemli bir istatistik yakaladı. Ligde 16 karşılaşmaya çıkan ekip 31 puan topladı ve 4. sırada. Şampiyonuluk mücadelesi veren Fenerbahçe son 9 haftada sadece 4 puan kaybetti ve defansif anlamda önemli bir konuma geldi. Kolay gol yemeyen ekip 9 haftada kalesinde sadece 3 gol gördü. Uefa Avrupa liginde ülkemizi temsil eden eki bir üst tura kaldı ve ligin 2. yarısında zorlu bir mücadele verecek. Sezonun bitmesi ile hazırlık mücadelelerine başlayan ekip ilk maçta Denizlispor’u 5-1 mağlup etti ve farklı bir galibiyet aldı. Son hazırlık karşılaşmasında ise Partizan takımı ile karşılaşacak olan temsilcimiz bu maçtan da galibiyet ile ayrılarak lige iyi dönmek istiyor.

Konuk ekip Arnavutluk temsilcisi Partizan. Liginde 2. sırada yer alan ekip şampiyonluk için mücadele veriyor ve ligde 18 karşılaşmadan 35 puan topladı. Başarılı ekip hazırlık maçları ile sezon ortasına formda dönmek istiyor. Tek hazırlık mücadelesini temsilcimiz ile oynayacak olan ekip çıktığı son 13 karşılaşmada hiç mağlubiyet almadı. Başarılı ekip hazırlık karşılaşmasında güçlü bir rakip ile karşılaşacak.

Bu maç için görüşüm temsilcimiz Fenerbahçe kadro olarak rakibinden oldukça üstün ve son hazırlık karşılaşmasında galip gelecektir. MS.1 seçeneği oldukça ideal.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Armağan Dunat

Gastronomi mezunuyum. Küçük yaştan itibaren amatör olarak futbol oynuyorum belirli bir süre alt yapılarda kaleci antrenörlüğü yaptım. Yurt dışı futbolunun yakın bir takipçisiyim.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir