Yenilikler
Anasayfa / BAHİS TAHMİNİ / Villarreal Mallorca İddaa Tahmini 22.01.2022

Villarreal Mallorca İddaa Tahmini 22.01.2022

İspanya La Liga’da 5 maç aradan sonra mağlup olan Villarreal evinde, Mallorca ile karşılaşacak. Mücadele saat 18.15’de başlayacak ve Smart Spor kanalından takip edilebilecek.

Villarreal ile Mallorca zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Villarreal galibiyetinin 1.41, beraberlik tercihinin 5.00, Mallorca galibiyetinin ise 8.05 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Villarreal 5 Maç Sonra Kaybetti

Villarreal, La Liga’da uzun bir aradan sonra mağlubiyet yaşadı. Geçtiğimiz hafta Elche deplasmanına konuk olan Unai Emery’nin öğrencileri, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. 2. Yarıda yedikleri golle rakibine kaybeden Villarreal, La Liga’da 5 maç aradan sonra mağlubiyet yaşadı. Hücum anlamında da üretken olamayan Villarreal’in gol bulamaması da sürpriz oldu diyebiliriz. Bu mağlubiyet ile ilk 6 yarışında ağır bir yara alan Villarreal, bu hafta sonu Mallorca’yı konuk edecek. La Ceramica’da oynadığı son 4 maçta 10 puan toplayan Villarreal, Mallorca karşısında da maçın favorisi. Villarreal’de Samuel Chukwueze, Serge Aurier, Boulaye Dia milli takım kampında. Ruben Pena ve Paco Alcacer’in ise sakatlıkları sürüyor.

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Pervis Estupinan, Raul Albiol, Pau Torres, Alfonso Pedraza, Dani Parejo, Moi Gomez, Vicente Iborra, Yeremi Pino, Rani Raba, Gerard Moreno

Mallorca’dan Üst Üste Mağlubiyetler

Mallarca, son haftalarda üst üste mağlubiyetler alıyor. 10 gün önce Levante deplasmanına konuk olan Mallorca, rakibine 2-0 mağlup olmuştu. Ligin son sırasında bulunan Levante’ye karşı puan alamayan Mallorca’da moraller bozuk. La Liga’da üst üste 4 maçtır kazanamayan ve son 3 maçını mağlubiyet ile kapatan Luis Garcia’nın öğrencileri, düşme hattına iyice yaklaşmış durumda. 18. Sıradaki Alaves’in sadece 2 puan üzerindeler. Bu hafta Villarreal’e konuk olacak Mallorca’da Antonio Raillo ve Pablo Maffeo’nun sakatlıkları bulunuyor.

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Manolo Reina, Joan Sastre, Antonio Raillo, Antonio Sanchez Navarro, Brian Olivan, Salva Sevilla, Dani Rodriguez, Iddrisu Mohammed, Brian Cufre, Victor Mollejo, Alvaro Gimenez

İddaa Tahmini

Mallorca, son 4 maçta sadece 1 puan toplayabildi. Ligin son sırasındaki Levante’ye bile kaybettiler. Villarreal deplasmanında puan alabileceklerini sanmıyorum. Villarreal, 3 puanı alır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.27

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.41

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Villarreal, 3 puanı 3 golle aldı. La Ceramica’da Mallorca’yı 3-0 mağlup ettiler.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini 30.04.2024

UEFA Avrupa Şampiyonlar Lig’i Yarı Final ilk mücadelesinde; Almanya temsilcisi Bayern Münih ile İngiltere temsilcisi …