Yenilikler
Anasayfa / BAHİS TAHMİNİ / Günün İddaa Kuponu 10.01.2022

Günün İddaa Kuponu 10.01.2022

Banko maçlarımdan oluşan 3 maçlık kuponumu sizler ile paylaşıyorum. Az hırs bol kazançlar diliyorum.

Altınordu Keçiörengücü: KGVAR, 1.46 (iddaa) – 1.66 (Bets10); TFF 1. Liginin ilk yarısı sona ererken oynadığı son 3 mücadeleyi de kazanmayı başaran Altınordu, üst sıralara doğru tırmanışa geçti. Son olarak Boluspor’u evlerinde 2-1 mağlup ettiler. Karşılıklı atakların ve pozisyonların yaşandığı mücadelede Sami Satılmış’ın uzatma bölümlerinde attığı gol ile 3 puana uzanmayı başardılar. Aldıkları galibiyet ile 22 puana ulaştılar ve ligde 13. sırada yer aldılar. Bu hafta Keçiörengücü’nü konuk edecekler ve galibiyet serilerine devam etmeye çalışacaklar. Bu sezon ligde iç sahada oynadıkları müsabakalara baktığımızda; 6 galibiyet, 4 mağlubiyet aldıklarını görüyoruz. Karşılaşma öncesinde Gökberk Efe, Anıl Doyuran ve Altar Han Hidayetoğlu’nun sakatlıkları bulunuyor. Ligde son olarak Ankaragücü ile karşılaşan Keçiörengücü mücadeleden 2-1 mağlup ayrılan taraf oldu. Karşılaşmanın hemen başında golcü oyuncusu Emeka Friday Eze ile 1-0 öne geçen Taner Taşkın’ın öğrencileri, ilk yarının son anlarında yedikleri gol ile devreye 1-1’lik beraberlik ile girdiler. İkinci yarıda daha baskılı oynayan Ankaragücü’ne karşı direnemediler ve müsabakayı 2-1 kaybettiler. Aldıkları mağlubiyet ile 19 puanda kaldılar ve düşme hattında 16. sırada yer aldılar. Bu hafta Altınordu deplasmanına çıkacaklar ve 3 haftalık galibiyet özlemelerine son vermeye çalışacaklar. TFF 1.Liginde bu sezon deplasman karnelerine göz attığımızda; 2 beraberlik, 7 mağlubiyet aldıklarını görüyoruz. Müsabaka öncesinde takımda sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Altınordu’nun ligde oynadığı son 3 mücadelesinde; Keçiörengücü’nün ise ligde oynadığı son 7 mücadelesinde karşılıklı goller gerçekleşti. İki takımında skora katkı verecekleri bir müsabaka izleyeceğimizi düşünüyorum.

Gil Vicente Vitoria Guimaraes: 2.5 ALT, 1.58 (iddaa) – 1.80 (Bets10); Portekiz Liginde 16 hafta geride kalırken Gil Vicente topladığı 23 puan ile Vitoria Guimaraes’in averaj ile önünde 7. sırada yer alıyor. Son olarak Tondela deplasmanına konuk oldular ve müsabakayı ikinci yarıda buldukları 3 gol ile farklı kazanmayı başardılar. Bu hafta evlerinde, ligde aynı puanı paylaştıkları Vitoria Guimaraes’i konuk edecekler. Müsabakayı kazanarak istikrar yakalamaya çalışacaklar. Deplasmanlarda tehlikeli sonuçlar alabilen rakiplerine karşı işlerinin hiç de kolay olacağını sanmıyorum. Bu sezon Portekiz Liginde iç sahada oynadıkları mücadelelerde; 2 galibiyet, 2 beraberlik 4 mağlubiyet aldıklarını görüyoruz. Karşılaşma öncesinde Joao Alfonso sakatlığı sebebiyle takımdaki yerini alamayacak. Ligde son olarak Boavista’yı konuk eden Vitoria Guimaraes, sahadan 1-1 beraberlik ile ayrıldı. Karşılaşmada oyun olarak rakibine göre daha üstün bir oyun ortaya koyan Pepa’nın öğrencileri, 1-0’da öne geçmelerine rağmen üstünlüklerini fazla uzun süre koruyamadılar ve son bölümlere doğru yedikleri gol ile sahadan 1 puana razı olarak ayrıldılar. Aldıkları beraberlik ile 23 puana yükseldiler ve ligde 8. sırada yer aldılar. Bu hafta Gil Vicente deplasmanına konuk olacaklar ve müsabakayı kazanarak üst sıralara doğru tırmanmaya çalışacaklar. Portekiz Liginde bu sezon dış saha karnelerine göz attığımızda; 2 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyet aldıklarını görüyoruz. Karşılaşma öncesinde Andre Andre ve Herculano Nabian sakatlıkları sebebiyle; Ricardo Quaresma, Marcus Edwards, Gui ve Oscar Estupinan ise korona virüsü neticeleri pozitif çıktığı için takımdaki yerlerini alamayacaklar. Vitoria Guimaraes’te Oscar Etupinan, Ricardo Quaresma gibi önemli isimler takımdaki yerlerini almayacaklar. Hücumdaki önemli eksikliklerinden dolayı savunmayı ön planda tutmalarını bekliyorum. Müsabakada 2.5 gol barajı aşılmaz.

Nacional CD Feirense: 2.5 ALT, 1.63 (iddaa) – 1.75 (Bets10); Portekiz 2. Lig’inde son 3 mücadelesinden 10 puan almayı başaran Nacional, 26 puana ulaştı ve ligde 5. sırada kendisine yer buldu. Son olarak Acadamico Visue deplasmanından farklı galip ayrıldılar. Karşılaşmanın ilk yarısını 3-1 önde kapatan Nacional, ikinci yarıda kontrollü oynayarak 1 gol daha buldu ve müsabakayı 4-1 kazanmayı başardı. Karşılaşmada hat trick yapmayı başaran Bryan Rochez, müsabakanın tartışmasız yıldızıydı. Bu hafta evlerinde, ligde 2. sırada yer alan CD Feirense’yi konuk edecekler ve rakiplerini yenerek aradaki puan farkını kapatmaya çalışacaklar. Ligde bu sezon iç sahada oynadıkları müsabakalara baktığımızda; 4 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet aldıklarını görüyoruz. Karşılaşma öncesinde Daniel Guimaraes’in uzun süredir devam eden sakatlığı bulunuyor. CD Feirense, ligde oynadığı son mücadelesinde Benfica II ile karşılaştı ve sahadan 2-1 galip ayrılan taraf oldu. Liderlik koltuğunda oturan rakiplerine karşı aldıkları galibiyet ile aralarındaki puan farkını da 1’e indirmiş oldular. Bu galibiyet takımın moralini de bir hayli yerine getirdi. Bu hafta Nacional deplasmanına konuk olacaklar ve evinde zor kaybeden rakiplerine karşı en azından yenilmeden sahadan ayrılmaya çalışacaklar. Rui Ferreira ve öğrencilerini zorlu bir 90 dakikanın beklediği çok aşikar. Bu sezon Portekiz 2. Liginde deplasman performanslarına göz attığımızda; 5 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet aldıklarını görüyoruz. Karşılaşma öncesinde Joao Tavares sakatlığı sebebiyle takımdaki yerini alamayacak. CD Feirense, bu sezon deplasmanda oynadığı 7 mücadelede sadece kalesinde 3 gol gördü. Nacional’de evinde kolay gol yiyen bir takım değil. Müsabakada 2.5 gol barajının aşılmayacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.76

Bets10 Oranı: 5.22

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Ayaz Karacan

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …