Yenilikler

Galatasaray Altay İddaa Tahmini 04.12.2021

Spor Toto Süper Lig’de Cumartesi gününün son karşılaşması. Galatasaray evinde, Altay’ı konuk edecek. Mücadelenin saat 19.00’da başlayacağını ve Ben Sports kanalından canlı yayınlanacağını belirtelim. Karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

Galatasaray ile Altay takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Galatasaray galibiyetine 1.52, beraberlik tercihine 4.80, Altay galibiyetine ise 7.10 verildiğini görüyoruz.

Galatasaray 3 Maçtır Kazanamıyor 

Galatasaray, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Yeni Malatyaspor deplasmanından 1 puan ile döndü. Rakibi ile golsüz berabere kalan Sarı Kırmızılılar, Süper Lig’de yine puan kaybetti. Son 3 maçtan da galibiyet alamadan ayrılan Fatih Terim’in öğrencileri, bu hafta Altay karşısında kazanarak moral bulmak istiyor. 14 hafta geride kalırken sadece 6 galibiyet alabilen Galatasaray, topladığı 22 puan ile 8. Sırada bulunuyor. Lider Trabzonspor’un tam 14 puan gerisinde bulunan Galatasaray, bildiğimiz gibi Avrupa Ligi grubundan da çıkmayı garantilemişti. Bu hafta NEF Stadı’nda Galatasaray’ı konuk edecek Galatasaray’da Sacha Boey ve Arda Turan’ın sakatlıkları devam ediyor.

Altay Düşüşe Geçti 

Altay, son haftalarda Süper Lig’de galibiyet almayı unuttu diyebiliriz. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları Başakşehir deplasmanından golsüz beraberlik ile döndüler. Süper Lig’de oynadıkları son 7 karşılaşmada galibiyet sevinci yaşayamayan Mustafa Denizli’nin öğrencileri, 13. Sıraya kadar gerilemiş durumda. Süper Lig’de en son galibiyetini Eylül ayında Beşiktaş karşısında alabilmişlerdi. O tarihten bu yana sadece 2 puan toplayabildiler. Son 2 deplasman maçında da gol atamayan Altay, hücumda da sorun yaşıyor. Bu hafta Galatasaray’a konuk olacak Altay’da Khaly Thiam kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

İddaa Tahmini

Galatasaray’dan bu hafta galibiyet bekliyorum. İç sahada konuk edecekleri Altay’ı mağlup ederler ve 3 maç aradan sonra galibiyet ile tanışırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.34

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.52

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray’da puan kayıpları sürüyor. Altay karşısında 2 puan bırakan Sarı Kırmızılılar, zirve yarışından iyice uzaklaştı.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

İsveç Allsvenskan: Düşme Hattındaki Örgryte’ın Konuğu Djurgarden – İddaa Tahmini

İsveç Allsvenskan’da 20 Temmuz Pazartesi günü 2 maç var. Düşme hattındaki Örgryte evinde, Djurgarden’ı ağırlayacak. …

Karadeniz’de Transfer Savaşı! Rick Van Drongelen Trabzonspor Yolunda, Mouandilmadji’ye Teklif Yapıldı…

Transfer çalışmalarını son sürat devam ettiren Trabzonspor, geçtiğimiz sezon Samsunspor forması ile başarılı bir performans …