Yenilikler
Anasayfa / Sakat Cezalı Listesi / 09.03.2016 Tarihli Maçların Sakat ve Cezalı Listesi (Şampiyonlar Ligi)

09.03.2016 Tarihli Maçların Sakat ve Cezalı Listesi (Şampiyonlar Ligi)

Şampiyonlar Ligi’nin 9 Mart 2016 Salı günü oynanacak maçları öncesi son sakatlık ve ceza listelerine baktığımızda her takımın çok önemli eksiklerinin olduğunu göreceğiz. Real Madrid Roma ve Wolfsburg Gent karşılaşmaları öncesi son durumlara aşağıda bakacağız.

İspanya’daki zevkli mücadeleye bakarsak, Real Madrid Roma karşılaşması öncesi ev sahibi takımda 25 maçta 23 gol atan Karim Benzema sakatlığından dolayı oynayamayacak. İspanyollarda başka önemli eksik olmayacak. Diğer taraftan Roma’ya bakarsak ise cezalı ismin olmadığını, ancak birçok sakat oyuncunun olduğunu görürüz. Özellikle Daniele De Rossi ve savunmacı, bu sezon 28 maçta oynayan Antonio Rüdiger kesin olarak yoklar. Ayrıca Naiggolan için ise maç saatine kadar beklenmesi gerekiyor.

Almanya’da 3-2’nin rövanşı için Wolfsurg Gent önüne çıkarken, ev sahibi ekibin tecrübeli savunmacısı Naldo olamayacak. 24 maçta 9 gol atan Bas Dost ve Sebastian Jung da eksik olan diğer isimler. Ayrıca Benaglio, Max Kruse ve Julian Draxler için de küçük şüpheler var. Ondan dolayı maç saatinde bakmak gerekiyor. Belçika temsilcisi Gent için ise ne cezalı ne de net olarak sakat olan oyuncu var. 33 maçta forma giyen Sırp savunmacı Stefan Mitrovic’in durumu, takımı ilgilendiren tek konu olacak.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Mustafa Bayrak

Yaklaşık 15 yıldır her konuda yazmaktayım. Sporun iç dinamiklerini ve istatistiklerini kullanırım. İngilizce Türkçe sektör dergilerinin çevirmenliğini yapmaktayım, Londra merkezli bir derginin spor ve yaşam bölümlerinin editörüyüm. İngilizce kitapların Türkçeye çevrilmesi konusunda çalışmalarım var.

Mutlaka bakın

Sakat Cezalı Listesi

Sakat ve Cezalı Oyuncu Listesi – 23 Şubat 2017

Osmanlıspor – Olympiakos Osmanlıspor: Muhammed Bayır (şüpheli), Engin Bekdemir, Tugay Kaçar, Aminu Umar (şüpheli) Olympiakos: Stefanos Kapino, Bruno Viana …

Sakat Cezalı Listesi

Sakat ve Cezalı Oyuncu Listesi – 22 Şubat 2017

Fenerbahçe – Krasnodar Fenerbahçe: Miroslav Stoch, Aatif Chahechoue (şüpheli), Volkan Şen (şüpheli), Salih Uçan, Oleksandr Karavayev Krasnodar: Pavel Mamaev …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir