Yenilikler
Anasayfa / BAHİS TAHMİNİ / Watford Chelsea İddaa Tahmini 01.12.2021

Watford Chelsea İddaa Tahmini 01.12.2021

İngiltere Premier Lig’de liderliğini sürdüren Chelsea bu hafta deplasmanda, Watford’un konuğu olacak. Karşılaşma saat 22.30’da başlayacak ve S SPORT kanalından ekranlara gelecek.

Chelsea bugün Watford karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Watford galibiyetine 9.70, beraberlik tercihine 5.05, Chelsea galibiyetine 1.37 oran veriyor.

Watford Deplasmand Kaybetti

Watford, geçtiğimiz hafta King Power’da konuk olduğu Leicester City karşısında 4-2 mağlup oldu. Joshua King ve Emmanuel Dennis’in golleri, Watford’un puan almasına yeterli olmadı. Özellikle savunmada önemli hatalar yapan Watford, haklı bir yenilgi yaşadı diyebiliriz. Milli futbolcumuz Ozan Tufan, oyuna 46. Dakikada dahil oldu. Premier Lig’de bu sezon 8. Mağlubiyetini yaşayan Claudio Ranieri’nin öğrencileri, topladığı 13 puan ile 16. Sırada yer alıyor. Düşme hattının 4 puan üzerindeler. Bu hafta Vicarage Road’da Chelsea’yi konuk edecek Watford’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Chelsea 2 Puan Bıraktı

Chelsea’nin geçtiğimiz hafta sonu Manchester United karşısında kazanması bekleniyordu ama beklenen olmadı. Stamford Bridge’de konuk ettikleri Manchester United ile 1-1 berabere kaldılar. Jorginho’nun büyük hatasında geriye düşen Maviler, yine Jorginho’nun penaltıdan attığı golle 1 puanı kurtardı. Rudiger’in son saniyelerde kaçırdığı pozisyon, maçın kırılma anıydı. Premier Lig’de bu sezon sadece tek mağlubiyeti bulunan Thomas Tuchel’in öğrencileri, 30 puan ile liderliğini sürdürüyor. Liverpool ve Manchester City’nin kazandığı haftada 2 puan bırakan Chelsea, en yakın takipçisi Manchester City’nin 1 puan önünde yer alıyor. Bu hafta Chelsea’de Ben Chillwell’ın sakatlığı bulunuyor.

İddaa Tahmini

Chelsea’nin kazanmasını bekliyorum. Watford, savunmada fazlasıyla hata yapan bir takım. Chelsea, Vicarage Road’da 3 puana yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.20

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.37

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Chelsea, hata yapmadı. Carrow Road’da Watford’u 2-1 mağlup ettiler ve Premier Lig’de liderliğini devam ettirdiler.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …