Yenilikler
Anasayfa / BAHİS TAHMİNİ / Rangers Hearts İddaa Tahmini 16.10.2021

Rangers Hearts İddaa Tahmini 16.10.2021

İskoçya Premier Lig’in 9.haftasında, lider Rangers evinde, en yakın takipçisi  Hearts’i konuk edecek. Müsabaka 17.00’da başlayacak ve bilyoner.com’dan canlı olarak seyredilebilecek.

Rangers ve Hearts arasında oynanacak bu mücadele öncesi Bets10 tarafından açıklanan bahis oranlarına baktığımızda; Rangers galibiyeti 1.57, beraberlik 4.20, Hearts galibiyeti 5.50 olarak belirlendiğini görüyoruz.

Rangers Galibiyet Peşinde

Rangers, ligde son olarak Hibernian ile karşılaştı ve mücadeleden 2-1 galip ayrılarak liderliğini devam ettirdi. Karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 geride kapatan Steven Gerard’ın öğrencileri, rakiplerinin 10 kişi kalmasını da iyi değerlendirerek ikinci yarıda baskılı oynadılar ve müsabakadan 3 puan ile ayrılmayı başardılar. Şimdi Hearts’i ağırlayacaklar ve evlerinde 2. sırada yer alan rakiplerini yenerek, aradaki puan farkını açmaya çalışacaklar. Bu sezon iç saha performanslarına baktığımızda; 3 galibiyet, 1 beraberlik aldıklarını görüyoruz. Karşılaşma öncesinde Nnamdi Ofoborh, Ryan Jack ve Filip Helander’in sakatlıkları bulunuyor.

Hearts Ligde Yenilgisiz

Ligde yenilgisi bulunmayan tek takım olan Hearts, son mücadelesinde Motherwell2i 2-0 yenmeyi başardı. Karşılaşmanın ilk yarısında buldukları golleri maçın sonuna kadar korumayı başardılar ve sahadan galibiyet ile ayrıldılar. Bu galibiyet ile 18 puana yükseldiler ve lider Rangers’ın 1 puan gerisinde 2. sırada yer aldılar. Şimdi Rangers’a konuk olacaklar ve bu zorlu deplasmandan yenilmeden ayrılmaya çalışacaklar. Bu sezon dış saha maçlarına baktığımızda; 2 galibiyet, 1 beraberlik aldıklarını görüyoruz. Müsabaka öncesinde Jamie Brandon’un uzun süredir devam eden sakatlığı bulunuyor.

İddaa Tahmini

Hearts’in zorlu Rangers deplasmanında 1 puana razı olacağını düşünüyorum. Savunmayı sağlam tutmaya çalışacaklardır. Karşılaşmada 2.5 gol barajı aşılmaz.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.73

Bets10 Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.95

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmanın ilk yarısında rakibine nefes aldırmayan Rangers, devreye 1-0 önde girdi. İkinci yarıda da etkili oynamalarına rağmen golü kalesinde gören taraf oldular ve sahadan 1 puana razı olarak ayrıldılar.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Ayaz Karacan

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Borussia Dortmund PSG İddaa Tahmini 01.05.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Borussia Dortmund evinde, PSG ile karşı karşıya gelecek. …

Günün İddaa Kuponu Futbotr.com

Günün İddaa Kuponu 30.04.2024

30 Nisan 2024 tarihli maçlar arasından seçtiğim kuponumu sizler ile paylaşıyorum. Az hırs bol kazançlar …