Yenilikler
Anasayfa / BAHİS TAHMİNİ / Günün İddaa Kuponu (3) 11.10.2021

Günün İddaa Kuponu (3) 11.10.2021

Banko maçlarımdan oluşan 3 maçlık kuponumu sizler ile paylaşıyorum. Az hırs bol kazançlar diliyorum.

Şili Paraguay: 2.5 ALT, 1.45 (iddaa) – 1.65 (Bets10); Şili, Copa Amerika’dan sonra oynadığı Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri maçlarından istediği sonuçları bir türlü alamadı. Son olarak da Peru deplasmanından 2-0 mağlubiyet ile ayrıldılar. Bu mağlubiyet ile 7 puanda kaldılar ve grupta 8. sırada yer aldılar. Artık Dünya Kupası’na katılma hayallerini mucizelere bıraktıklarını söyleyebiliriz. Şimdi Paraguay’ı konuk edecekler ve kötü gidişlerine dur demeye çalışacaklar. İşleri yine çok zor olacak gibi duruyor. Karşılaşma öncesinde Alexis Sanchez kadroda yer almıyor. Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri’nde son mücadelesinde Arjantin ile karşılaşan Paraguay, mücadeleden 0-0 beraberlik ile ayrıldı. Güçlü rakibi karşısında savunmada kalmayı tercih eden ve 1 puana razı bir oyun sergileyen Eduardo Berizzo’nun öğrencileri, istediklerini alarak sahadan ayrıldılar. Aldıkları bu beraberlik ile 12 puana yükseldiler ve 5. sıradaki Kolombiya’nın 2 puan gerisinde 6. sırada yer aldılar. Şimdi Şili deplasmanına konuk olacaklar ve formsuz rakiplerini yenerek üst sıralara doğru tırmanmaya çalışacaklar. Karşılaşma öncesinde takımda sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Şili, Alexis Sanchez’in yokluğunda hücumda etkili olamıyor. Paraguay’da zaten hücum gücü yüksek bir takım değil. Müsabakada 2.5 gol barajı aşılmaz.

Arjantin Uruguay: 2.5 ALT, 1.51 (iddaa) – 1.71 (Bets10); Arjantin, Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri’nde son mücadelesinde Paraguay’a konuk oldu ve mücadeleden 0-0 beraberlik ile ayrıldı. Karşılaşma boyunca defansta kalmayı tercih eden ve hızlı hücumlar ile etkili olmaya çalışan rakibine karşı ellerine geçen fırsatları değerlendiremediler ve 1 puana razı olarak sahadan ayrıldılar. Şimdi Uruguay’ı konuk edecekler ve evlerinde kazanarak yollarına devam etmeye çalışacaklar. İşlerinin çok da kolay olacağını sanmıyorum. Müsabaka öncesinde takımda her hangi bir eksiklik bulunmuyor. Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri’nde son mücadelesinde Kolombiya’ya konuk olan Uruguay mücadeleden 0-0 beraberlik ile ayrıldı. Bu beraberlik ile 16 puana yükseldiler ve grupta averaj ile 4. sırada kendilerine yer buldular. Şimdi Arjantin deplasmanına konuk olacaklar ve zorlu deplasmandan en azından 1 puan almaya çalışacaklar. İki takım en son Copa Amerika’da karşı karşıya gelmişler ve müsabakadan 1-0’lık skor ile galip ayrılan taraf Arjantin olmuştu. Bu mücadeleden sonra Oscar Tabarez ve öğrencileri oynadıkları 8 mücadelede de mağlubiyet yüzü görmediler. Karşılaşma öncesinde takımda sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. İki takımın son mücadelesi pozisyon bakımından son derece kısır geçmişti. Ben yine temkinli bir mücadele olmasını ve 2.5 gol barajının aşılmamasını bekliyorum.

Kolombiya Brezilya: 10 Ç, 1.42 (iddaa) – 1.75 (Bets10); Kolombiya, Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri’nde son mücadelesinde Uruguay deplasmanından 0-0 beraberlik ile ayrıldı. Bu beraberlik ile 14 puana yükseldiler ve grupta 5. sırada kendilerine yer buldular. Şimdi Brezilya’yı konuk edecekler ve güçlü rakipleri karşısında galibiyet arayacaklar. İşlerinin kolay olmayacağı ise aşikar. Müsabaka öncesinde takımda sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri’nde oynadığı tüm maçlarını kazanan Brezilya, Venezuela karşısında da galibiyet serisine devam etti. Devreye 1-0 geride giren Tite’nin öğrencileri özellik ile son bölümlerde yorulan rakibine karşı üstünlük kurdu ve müsabakadan 3-1 galip ayrılmayı bildi. Bu galibiyet ile 27 puana yükseldiler ve en yakın rakipleri Arjantin’in 8 puan önünde lider durumda bulunuyorlar. Şimdi Kolombiya deplasmanına konuk olacaklar ve seriye devam etmeye çalışacaklar. Müsabaka öncesinde takımda sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Kolombiya, Copa Amerika dahil uluslar arası düzeyde oynadığı son 7 maçını kaybetmedi. Ben Brezilya’ya karşı en azından yenilmeden sahadan ayrılacaklarını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.10

Bets10 Oranı: 4.93

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Ayaz Karacan

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …