Yenilikler
Anasayfa / BAHİS TAHMİNİ / Kosova İspanya İddaa Tahmini 08.09.2021

Kosova İspanya İddaa Tahmini 08.09.2021

Dünya Kupası 2022 Elemeleri B Grubu 6. Maçında Kosova evinde, lider İspanya ile karşılaşacak. Mücadele saat 21.45’te başlayacak.

Kosova bugün İspanya karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Kosova galibiyetine 17.00, beraberlik tercihine 6.00, İspanya galibiyetine 1.22 oran veriyor.

Kosova Çıkışta

Kosova, grupta ilk galibiyetini almayı başardı. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları Gürcistan deplasmanından 1-0’lık galibiyet ile döndüler. Grupta ilk galibiyetini alan Bernard Challandes’in öğrencileri, 3 gün önce ise Yunanistan ile 1-1 berabere kaldı. Son 2 maçta 4 puan toplayan Kosova, 5. Sıradan 3. Sıraya yükselmeyi başardı. Bu hafta ise lider İspanya ile karşı karşıya gelecekler.

İspanya Lider Konumda

İspanya, bildiğimiz gibi grubun favori takımı. Grupta oynadıkları 5 karşılaşmada 10 puan topladılar ve lider konumdalar. 2. Sıradaki İsveç’in 9 puanı var ve 2 maçları da eksik. İsveç, bu 2 eksik maçında 2 puan toplaması halinde, İspanya’dan liderliği almayı başaracak. Luis Enrique’nin ekibi, geçtiğimiz hatfta karşılaştığı İsveç’e 2-1 kaybetmişti. 3 gün önce ise Gürcistan’ı 4-0 ile geçerek moral buldular. Bu hafta Kosova’ya konuk olan İspanya, maçın net favorisi.

İddaa Tahmini

İspanya’dan rahat bir galibiyet bekliyorum. Kosova’yı deplasmanda mağlup ederler ve liderliğini sürdürürler.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.50

Bets10 Oranı: H2, Oran 1.68

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İspanya, rahat bir galibiyet aldı. Kosova deplasmanında 2-0 kazanmayı başardılar.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …