Yenilikler
Anasayfa / BAHİS TAHMİNİ / Troyes PSG İddaa Tahmini 07.08.2021

Troyes PSG İddaa Tahmini 07.08.2021

Fransa Ligue 1‘de ilk hafta heyecanı 7 Ağustos Cumartesi günü devam ederken, günün son maçında ligin yeni temsilcisi Troyes evinde PSG‘yi konuk edecek. Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS HD 2.

Bets10, Troyes galibiyetine 13.00, beraberliğe 6.00, PSG galibiyetine ise 1.26 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 7.80, beraberliğe 4.60, konuk ekibe ise 1.16 oran açmış.

Ligin Yeni Temsilcisi Troyes Kadrosunu Güçlendirdi

Troyes için Fransa Ligue 1 hayali başlıyor. Geçtiğimiz sezon Fransa Ligue 2’de mücadele eden ev sahibi, 38 hafta sonunda 23 galibiyet, 8 beraberlik, 7 mağlubiyetle şampiyonluk ipini  göğüslerken, doğrudan Ligue 1’e katılma hakkı kazandı. 3 yıllık aranın ardından tekrar Ligue 1’e dönmeyi başaran Troyes, transfer döneminde Metinho, Rominigue Kouamé ve Renaud Ripart takviyeleriyle orta saha hattını güçlendirirken, hücum hattına Mama Baldé, Kukharevych, savunmaya ise Issa Kabore, Youssouf Koné, Yasser Larouci takviyeleri yapıldı. Yeni bir kadro yapılanması içerisine giren Troyes, sezonu yıldızlar topluluğu PSG karşısında açacak. Yoğun bir hazırlık süreci geçiren Troyes, 6 maçta sadece Dijon’u mağlup edebildi. Ev sahibi yeni sezon öncesi savunma kurgusuyla güven vermedi.

PSG Süper Kupayı Kaybetti

PSG cephesinde Lille kabusu devam ediyor. Ligue 1’de 3 sezondur sürdürdüğü şampiyonluk serisini, geçtiğimiz sezon 1 puanla Lille’e kaptıran konuk ekip, Pochettino önderliğinde yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, geçtiğimiz hafta Fransa Süper Kupa Finalinde Lille engeline bir kez daha takıldı ve 1-0’lık mağlubiyetle birlikte, sezona kupa zaferiyle başlama fırsatını kaçırdı. Achraf Hakimi, Danilo Pereira, Sergio Ramos, Wijnaldum ve Gianluigi Donnarumma transferleriyle gücüne güç katan PSG, Majör Ligler içerisinde en iyi transfer döneminin geçirirken, ilk maçta rakip kaleye gitmekte zorlandı. Lille savunmasını uzaktan şutlarla ve duran toplarla aşmaya çalışan PSG cephesinde, yeni transferlerden Achraf Hakimi maçta iyi performansıyla dikkat çekerken, oyuna sonradan dahil olan Wijnaldum ise etkisiz kaldı. Yıldızlar topluluğu kötü başlangıcın ardından, Ligue 1 sahnesinde telafiyi hedefliyor. PSG cephesinde bu hafta Bernat, Dagba, Gueye, Rafinha, Ramos ve Sarabia’nın sakatlığı bulunuyor.

İddaa Tahmini

Yıldızlar topluluğu PSG, kaçan Fransa Süper Kupasının telafisini Fransa Ligue 1’in ilk haftasında Troyes karşısında yapacak ve ligin yeni temsilcisini farklı galibiyete geçecektir.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.53

Bets10 Oranı: H2, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: PSG deplasmanda Hakimi ve Rivero’nun golleriyle kazandı. Yıldızlar topluluğu ligin yeni temsilcisi Troyes karşısında farklı galibiyet için yetersiz kaldı.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Samet Yalica

İlköğretimimi Ankara'da tamamladım. Babamın görev yerinin değişmesinden dolayı Lise eğitimimi Egenin incisi İzmir'de tamamlamak zorunda kaldım. Lise çağlarımda Altay takımı ile tanıştım, burada futbola olan ilgimden dolayı altyapıda 2 yıl futbol eğitimi aldım. Futbola olan ilgim bununla kalmadı katlanarak büyüdü. En çok ilgimi çeken ligler Almanya Bundesliga, Fransa Lig 1 ve Türkiye Ligleri.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …