Yenilikler
Anasayfa / BAHİS TAHMİNİ / 2023 Süper Lig İçin 3 Büyüklere İlginç Şampiyonluk Oranları

2023 Süper Lig İçin 3 Büyüklere İlginç Şampiyonluk Oranları

2023 Süper Lig için 3 büyüklere ilginç şampiyonluk oranları açıklandı. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılında 3 büyükler şampiyonluk kupasını kaldırmak istiyor. Sezon öncesi transferlerine devam eden İstanbul ekipleri, önemli kadrolar kurarken, rotasını tamamen Türkiye Süper Lig şampiyonluğuna çevirdi. Bets10 2023 şampiyonluğu için oranları belirledi ve değerlendirmeye açtı.

İşte Bets10 tarafından 3 büyükler için belirlenen şampiyonluk oranları;

Fenerbahçe sezonu şampiyon tamamlar / 3.80

Beşiktaş sezonu şampiyon tamamlar / 4.50

Galatasaray sezonu şampiyon tamamlar / 6.00

Fenerbahçe

Geçen sezon Türkiye Süper Lig’de şampiyon Trabzonspor’un en yakın takipçisi olarak sezonu noktalayan Fenerbahçe’de şampiyonluk hasreti tam 8 yıla yükseldi. Başkan Ali Koç sezonun sona ermesiyle birlikte Sarı Lacivertli kulüpte tek hedefin Cumhuriyetin 100. Yılında şampiyonluk olduğunu açıkladı. Göreve sezon ortasında gelen ve takımı 2.’liğe kadar taşıyan İsmail Kartal ile yollar ayrılırken, büyük bir hamle yapan Fenerbahçe’nin yeni hocası Portekizli isim Jorge Jesus oldu. Yeni bir yapılanma içerisine giren Fenerbahçe’de transfer harekatı kısa süre içerisinde başladı. Şuana kadar Lincoln, Emre Mor ve Bruma’yı kadrosuna katan Fenerbahçe, hücum hattını fazlasıyla güçlendirdi. Geçen sezondan başlayan yükselişle birlikte dikkat çeken Sarı Lacivertliler, Jesus’un göreve gelmesiyle birlikte önümüzdeki sezonda şampiyonluğun en güçlü adayı oldu.

Bets10 tarafından Fenerbahçe’nin şampiyonluğuna 3.80 oran veriliyor.

Beşiktaş

Geçen sezon Türkiye Süper Ligi’ne son şampiyon olarak başlangıç yapan Beşiktaş cephesinde, Şampiyonlar Ligi’nin zorlu fikstürü ve ligde yaşanan üst üste puan kayıplarıyla birlikte Sergen Yalçın ile yollar ayrıldı. Faturayı teknik adam kesen Beşiktaş, uzun bir süre yoluna Önder Karaveli önderliğinde devam ederken, son 8 haftada göreve Valérien Ismaël getirildi. Yeni hocasıyla 8 maçtan 3 galibiyet, 1 mağlubiyet, 4 beraberlik alan Siyah Beyazlılar, sezonu 6. olarak kapattı. Teknik adam etkisi kendisini kısa sürede gösterirken, Beşiktaş cephesinde yeni sezon hazırlıkları başladı. Wout Weghorst, Cenk Tosun, Gedson Fernandes ve Romain Saïss’i renklerine bağlayan ekipte, Alex Teixeira, Güven Yalçın, Cyle Larin ve Oğuzhan Özyakup, Adem Ljaic, Pjanic, Batshuayi, Lens, Mehmet Topal, N’Sakala, Vida ve Gökhan Töre ile yollar ayrıldı. Önemli bir kadro değişimine giden Beşiktaş, yeni sezonda gözünü şampiyonluğa dikti.

Bets10 tarafından Beşiktaş’ın şampiyonluğuna 4.50 oran veriliyor.

Galatasaray

Galatasaray cephesinde köklü bir değişim yaşanıyor. Sarı Kırmızılarda önce başkan değişikliği yaşanırken, göreve Dursun Özbek’in gelmesiyle birlikte bir değişimde teknik adam koltuğunda yaşandı. Galatasaray göreve geçen sezon gelen Domènec Torrent ile yollarını ayırırken, göreve Okan Buruk getirildi. Başakşehir’in başında Süper Lig şampiyonluğu yaşayan genç teknik adam Galatasaray’da şampiyonluk umutlarını yeniden yeşertti. Abdülkerim Bardakci ve Kazimcan Karataş takıma transfer edilirken, kiralık olarak geçen sezon Adana Demirspor forması giyen Yunus Akgün takıma geri döndü. Henüz transfer döneminden istediğini alamayan Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Bartug Elmaz, Alpaslan Öztürk, Arda Turan, Fatih Öztürk, Semih Kaya, Sofiane Feghouli ve Erick Pulgar takımdan ayrıldı. Yeni hocasıyla şampiyonluk isteyen Galatasaray, en son lig şampiyonluğunu 3 sezon önce yaşadı.

Bets10 tarafından Galatasaray’ın şampiyonluğuna 6.00 oran veriliyor.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Samet Yalica

İlköğretimimi Ankara'da tamamladım. Babamın görev yerinin değişmesinden dolayı Lise eğitimimi Egenin incisi İzmir'de tamamlamak zorunda kaldım. Lise çağlarımda Altay takımı ile tanıştım, burada futbola olan ilgimden dolayı altyapıda 2 yıl futbol eğitimi aldım. Futbola olan ilgim bununla kalmadı katlanarak büyüdü. En çok ilgimi çeken ligler Almanya Bundesliga, Fransa Lig 1 ve Türkiye Ligleri.

Mutlaka bakın

Günün İddaa Kuponu Futbotr.com

Günün İddaa Kuponu 20.04.2024

İngiltere Championship maçlarından oluşan 3 maçlık kuponumu sizler ile paylaşıyorum. Az hırs bol kazançlar diliyorum. …

Günün İddaa Kuponu Futbotr.com

Günün İddaa ve Bahis Kuponu (5) 20.04.2024

20 Nisan tarihli günün iddaa kuponumuzda bizleri Almanya Bundesliga, Fransa Ligue 1 ve İspanya La …